Nice yıllara beraber……

Cumartesi sabah 9.00 da bir geldi usta, o geliş. 3 gündür evde çalışıyor. Bir yandan dolaplar takılıyor derken evin içi hallaç pamuğuna döndü. Artık ayyakkabı ile dolaşmaya başladık evde. Ne ise napayım, bitince güzel olacak inşallah. Bitmesi de epey vakit alacak ama.Daha çok iş var yapılacak. Onun için epeydir yazamadım size.

Biliyormusunuz, bugün web sitemin kuruluşunun 1. Yılı, yani doğum günümüz.)))))

1Yıldır günlüklerimi paylaşıyorum sizlerle.Ve bir yıldan bu yana çok yol gitmişim ki, okuyucularım artmış, tıklayan tekil kişiler artmış. Ne mutlu bana. Hepinize çok çok teşekkür ediyorum, ilginizden alakanızdan ötürü. Bende elimden geldiğince sizlere ulaşmaya, birçok şeyi paylaşmaya gayret ediyorum.

Tekrar görüşünceye kadar kendinize iyi bakın.İyi geceler…

İyi ki varsınız…..

Not:Web sitemde, başka ne tür konulara değinmemi isterdiniz?Görüşlerinizi yazabilirsiniz.

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

4 Yorum

  1. blank
    Irem Ebru Gursoy

    HAPPY ANNIVERSARY!!!!

  2. blank

    daha nice yıllara

  3. blank

    Thank you))))Wellcome to Turkey))

  4. blank

    Çok teşekkür ederiiiiim))))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.