Ana Kraliçe….

E yy gidi eski günler eeyyyy…Yıllar ne çabuk geçiyor,yoksa bana mı öyle geliyor diyeceğim ama,yok yok değil…Benim çevremdekilerde aynı fikirde…

Bugün yine arkadaşımda oturmadaydık. Epeydir bir araya gelemediğimiz eski altın günü arkadaşlarımda vardı, güzel bir gündü hasret giderdiğimiz.

Günün  en güzel kadını da Hacer Teyzem’di.  Yaşını yazmayacağim. Kadın değil mi,vallahi hepimiz aynıyız.)))))Yaş konuşmak yok diyor.Bugün resmini çektim ve gösterdim kendisine.Biraz yaşlı çıkmışım dedi.Yok be teyzem dedim,45 den yukarı göstermiyorsun.))))

Canım ya…. Gerçekten içinde müthiş bir yaşama sevinçi var.Her zamanki gibi süslü.Onu ojesiz ve rujsuz göremezsiniz.Gencliğinde de bakımlıydı,şimdide. Bizde onamı çekmişiz nedir.))))
blankblank

Kadın herzaman bakımlı olmalı ama değil mi? Aaa sadece kadın mı,tabiki değil.Herkes, genci yaşlısı,erkeği kadını. İnsanın kendisine saygısıdır bu diye düşünüyorum.

Ben günlük yazacaktım nerelere gittim.)))Çok uykum geldiya ondan  galiba.)))

Seneler dış görünüşünüzü değiştirse de,ruhunuz hep genç kalsın…

Ne ise ben en iyisi yatayım .Sizlere iyi geceleeeeeeeeeeeer…)))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

4 Yorum

  1. blank

    hacer teyze hıç yaşlanmamış maşallah..tanırım kendısını annemın arkadaşıdır. uzun yıllar görmemıştım geçen yıllar onu etkilememiş görünüyor öptüm 🙂

  2. blank

    Allah sağlıklı uzun ömür versin.)))

  3. blank

    Hacer teyzenın 3 kızı vardı ben küçük olanı ıle yakından tanışmadım ama Aysel ile Günsel ablayı biliyorum..Dikkatimi çekti Aysel abla niye yok bu resimlerde???Valla merak ettım şimdi..

  4. blank

    ))))o kızıyla Bursa’da yaşıyor.Ara ara Sinop’a geliyor.)))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.