Aşkım Ayağını Denk Al…

İnci Yeşilyurt’un kitabını ilk kez okudum.Aslına bakarsanız hiç duymamıştımda bu ismi. Meğer ne güzel anlatırmış,kadın erkek ilşkilerini.Çok beğendim çoook. Her evli kadının, her nişanlının, kısaca her kadının okuması gereken bir kitap.Evliliğinizi düzgün yürütmek veya evliliğinizde yolunda gitmeyen birşeyleri düzeltmek isterseniz muhakkak okuyun, faydası olacaktır diyorum.

Ve inanın kitapta kendi evlilik yaşantınızdan bir kesit muhakkak bulacaksınız.

Kararsız kaldığınız, kızdığınız veya eşinizle anlaşamadığınız bir konuda nasıl davranmanız gerektiğini size öyle güzel anlatıyor ki.Bir an bu kitabın erkekler için yazılanı olsada beylerde okusa diye aklımdan geçti.Kimbilir ne kadar faydası olurdu. Bir çırpıda okudum inanın.

Dün Hastaneye gitmiştim, çok kalabalıktı oturacak yer yoktu ben sırada beklerken ayakta açmışım bu kitabı okuyorum))))Düşünün yani o kadar ilgi çekiçi.

İnci Yeşilyurt’la tanışıp,roportaj yapmak o kadar isterdim ki. Keşke öyle bir olanağım olsaydı.

Bakın bu kitap için internette neler yazıyor sizinle onu da hemen paylaşmak isterim.‘’Çiftler arasında iletişim problemlerinin yaşanması doğaldır.Önemli olan, sorunları küçükken çözmenin yollarını bilmektir.Zamanında müdahale edilemeyen iletişim problemleri ayrılıkla sonuçlanabilir. Bu aşamaya gelmeden iletişim sorunlarına müdahale etmek, ilişkinize, evliliğinize ve dolayısıyla da kendinize saygı duyduğunuzu gösterir, huzurlu ve mutlu birliktelikler yaşamanızı sağlar.
Bu kitapta, çiftler arasında yaşanmış gerçek hayat öyküleri içinde iletişim problemlerinin nasıl çözüldüğünü bulacaksınız.Belki sizin hayatınız da bir dönüm noktasındadır.İlaçla tedavi veya psikolojik destek gerektirmeyen tüm iletişim problemlerinin çözümü için bu kitap size yol gösterecektir.diyor kitap için.Eee okumaya değmez mi?

Bu kitabı okuyun ve eşinize veya sevgilinize ‘AŞKIM AYAĞINI DENK AL’ değin.))))

Not İnci Yeşilyurt’un,VitrinSİZsiniz,Kocacığım İstersem Kölem Olursun,Benim Kocam Çok Zor, adlı kitaplarıda var.Bir bulayım hemen okuyacağım.Kütüphanemizde yok malesef((((

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Vadideki Zambak..Balzac

Bu defa da bir dünya klasiği bitirdim. Bu romanı yıllar önce okumuştum, bu defa yine …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.