Hayatımızın olmazsa olmazı….

Dün hava soğuktu,ama yine de Pazar yürüyüşümüzü yaptık. Malum tadilat dolayısıyla hafta sonları evde ustalarla olduğum için, yürüyüş yapamamıştık.Dün soğuk olduğundan  sanırım Yalı Kahvesi bomboştu.Kayıkların çoğuda karaya çekildiği için, denizde olanlar, bir o tarafa, bir bu tarafa gidip geliyorlardı. Özlemişim denizi ve o güzel iyod kokusunu. Sizin için görüntüledim.Merak edenler Sinop’u özleyenler, videoyu izleyebilirler.

Galiba Nilgün’ün işi bitti artık diye düşünüyorsanız,yanılıyorsunuz.En son usta Cumartesi gecesi saat 19.00 da geldi. Gardrobu kurdular,birçok eksikleriyle ve gittiler. Çok eksiği olduğu için tam yerleşemedim.Bugün yine öğleden beri onları bekliyorum,bakalım ne zaman gelecekler.

Ay bir bitsede rahatlasam.Hergün parça parça olmuyor vallahi.Eve tıkanıp kalıyorum.
blank

sinop-yalı kahvesinden
Yükleyen ncabaci. – İlginç videoları keşfedin.

Bugün 1,5 aydır gidemediğim spora nihayet başladım. Nasıl özlemişim arkadaşlarımı ,hocamı ve sporu.Hemen ölçümü aldırttım. Kilom yarım kilo eksik çıktı ama, bazı bölgelerde 1cm büyüme var))))Bunun sebebide sporu bıraktığınızda kaslar rahatlıyor. Bundan çıkan sonuç,spor hayatımızda gücümüz yettiğince olacak demektir.))))

Sizlerde sağlığınız için,formunuz için,güzelliğiniz için sporu hayatınızdan eksik etmeyin…

İyi akşamlar…

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

4 Yorum

  1. blank

    MERHABA, ben size elektronik bir dergi tavsiye etmek istiyorum. Vaktiniz olunca bir göz atabilirsiniz ben çok sevdim üstelik ücretsiz..Adı: AVEMELİ Editörü Mehat SELÇUK. Sevgiler

  2. blank

    nekadar güzel bir şehirde yaşıyorsunuz nilgün hanım .Bizler büyük ve kalabalık şehirde hayatı ıskalayarak yaşıyoruz.Bu arada tesadüfün böylesi olur. bloğunuzu uzun süredir takip ediyorum ama yeni fark ettim .İrem Ebru GÜRSOY HANIM ın Kızımın Etimesgut Anadolu Lisesinden çook sevdiği öğretmeni olduğunun farkına vardım
    hayat hep tesadüflerle dolu
    sağlıcakla ve mutlulukla kalın

  3. blank

    Kaydettim.Vaktim olunca inceleyeceğim.Teşekkür ederim))Sevgiler.

  4. blank

    ))))Güzel tesadüfler olsun hayatınızda hep.Sinop Aşığıyım diye ben boşuna demiyorum)))Sevgiler Sinop’tan.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.