Güler yüz…

Boşuna dememişler güler yüz yılanı yuvasından çıkarır diye. Niye mi böyle yazdım hemen anlatayım. Ama durun, ben başak burcuyum öyle detaylı anlatmazsam olmaz))))

Önceki gün aile hekimimize gidip eşim ve ben kan tahlili yaptırmıştık, kontrol için. Daha sonrada eşim kardiyolojiye görünmek istediğini söyleyince aile hekimimiz hemen bizim için anında randevu aldı.Çok sevindim ,dolayısıyla sabahın köründe hastaneye gidip sıraya girmemiz gerekmedi.

Dün hastaneye saat 10.00 gibi gittik. Barkotumuzu almak için sıraya girdim. Öylede kalabalık ki, ana baba günü.Ben sıranın uzun olanını tercih ettim.Aşağı yukarı diğer kuyruktan 5 kişi fazlaydı.Neden mi,uzun kuyruğu seçtim?Çünkü PC’de çalışan bayan çok güler yüzlüydü,kişilere yaklaşımı çok kibar ve sevecendi.Düşünün yani ,güler yüzün kişilerde bıraktığı etkiyi.Pozitif enerji alıyorsunuz,mutlu oluyorsunuz.

Ne ise barkotumuzu, Uzman Dr. Ahmet Hakan Ateş’ten aldık. Kendisi Kardiyalog. Şeker mi şeker bir doktor, hastaya yaklaşımı, ilgisi mükemmel bir genç doktor. Çok sevdim kendisini. Eğer kardiyologa ihtiyacınız varsa doktor bir yerlere tayin olmadan gidin. Nedense iyiler hep az kalıyor da.(( Muayeneye girmeden önce,EKG çektiriyorsunuz. Sonrada doktor gerek gördüğü şeyleri yapıyor.

Bu arada 50-69 yaş ları arasında olan bayanlara da önerim olacak. KETEM, merkezine muhakkak uğrayıp kanser ve simir  kontrollerinizi yaptırın.O da Atatürk Devlet Hastanesinde bir bölüm. Gidiyorsunuz ,size dosya açıyorlar ve artık oranın kontrolünde oluyor sunuz. Eğer kontrol yaptırmamışsanız şimdiye kadar, hemen gidip başvurmanızı öneririm. Sağlığınız her şeyden önemli unutmayın.Ve erken teşhis demek, hayatınız kurtulmuş demektir.

Sıralarda beklemeyeyim,erkenden hastanelere gitmeyeyim derseniz de, aile hekiminiz sizin için randevu alabilir..

Benden sizlere öneriler..Seçim sizin..Niye mi yazdım çünkü,çünküüüüüü ben sizleri seviyoruuuuuuuum)))))

Ha bu arada merak ederseniz,kontroller iyi çıktı,NO PROBLEM ))))

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

2 Yorum

  1. blank

    Güzel bir yazı..İnsanı motive ediyor.Nedense memnun olanlar mutluluğunu her zaman belirtmezler, sadece şikayet etmek daha kolay gelir.Bende hasta olduğumda güleryüz ve ilgi beklerim ve doktorlarımızın çoğunun böyle ilgili olduğunu düşünüyorum. Unutmadan yeğeniniz ile arkadaş oldum ve bu bile beni mutlu etti. sevgiyle kalın, neşeniz daim olsun.

  2. blank

    )))TEŞEKKÜRLER…hEPİMİZİN..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.