Ne Pahasına Nükleer Enerji….

Bugün Sinop’un programı çok yoğundu. Aynı saatlere rastlayan birden fazla aktivite vardı. Önce bir arkadaşım, CHP kadın kollarının hazırladığı iktidara el ele çayına davet etti. Kendisine teşekkür edip,  aynı saatlerde Halk Eğİtİm Merkezinde yapılan’’ Ne Pahasına Nükleer Enerji ‘’Konferansına gideceğimi söyledim.

Arkadaşlarımla buluşup, konuşmacı olarak gelen Prof.Dr.Hayrettin Kılıç’ı dinlemeye gittik. Bilgilerimizi tazeledik.Çokta uzun sürdü sanıyorum 2,5 saat kadar.

Şu anda Japonya’daki nükleer patlamanın ,Çernobil’den de tehlikeli boyutta olduğunu söyledi. Salon tıklım tıklım dolmuştu,çoğu kişi ayakta dinledi.Green peace den de bir konuşmacı vardı,birde avukat konuştu.

Bu arada aynı saatlere rastlayan CHP’nin kadın kollarının çayına çok tepki geldi.Neden aynı saatlere rastladı, CHP nükleer santralın kurulmasını destekliyormu yoksa diye sorular gündeme geldi.CHP’li, bir yetkilide önceden alınmış bir karardı,millet vekilimizin Sinop’ a gelişi bugüne rastladı dedi.Ama Engin Altaylı’da toplantıya gelemedi.Sonradan aldığım duyuma göre acilen başka bir yere gitmesi gerekmiş,öyle dediler.
blankblankblank

Günün önemli sorularından biride, Dr.Mustafa Erdem’den geldi.Prof.Dr. Hayrettin Kılıç’a ,siz nükleer santarli mi, yoksa nükleerimi istemiyorsunuz dedi.Bu soru yalnış anlaşılmalara sebebiyet verdi. Ortamın gerginliğinden sonra Prof.Kılıç’ta doktora,siz kanser nasıl olsa devamlı artıyor,nükleer kurulsun mu istiyorsunuz diye soru sordu.))

Konferans bittiğinde, Gerze Belediye başkanı, Prof.Dr.Kılıç’a plaket verdi ve  Uğur Mumcu Meydanında yapılan basın açıklamasıyla etkinlik son buldu.

Bugün birde Aşıklar Düğün Salonunda AK Parti den aday adayı olanların seçimi vardı. Sonuçlar açıklandığında,Yakup Üçüncüoğlu, 268 oyla 1.sırada yerini aldığını öğrendim.

Allah Allah,hayırdır inşallah!!!!Bu ne biçim günlük oldu yaaav…)))))Sanki gazete haberi gibi yazdım))))Serde gazetecilik varya, ondan sanırım))))Keşke başlığı FLAŞ… FLAŞ …diye yazsaydımda reytingim artsaydı)))))

Aman ya bir önceki yazımın kapanışı konser kapanışı gibi olmuştu,bugünkü de gazete haberi gibi oldu)))Olsun ne çıkar,değişiklik işte…Yok yok benim sitemde..)))Bazı konularında başlığına değindim , acaba sonra ne oldu diyenleriniz çıkabilir,onlarıda siz araştırıverin,nasıl olsa katılım fazlaydı))))

Haydi size goodnight  veee iyi pazarlar şimdiden)))) Görüşürüüüüüüüüüüüz )))))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

3 Yorum

  1. blank

    merhaba,nilgün nün günlüğü.bende kadın kollarının toplantısına katılanlardanım.programın çakışmasından çok üzüntü duyduk.sadece bir tesadüften ibaretti sanırım.vekilimizin genel başkanla zonguldakta buluşması gerekiyormuş.o yüzden konuşmasını yapıp hemen gitmek zorunda kaldı.nükleer santrale kesinlikle karşıyız.haatta orada toplantıdan bahsedildi ve nükleer aleyhine sloganlar attık.programın sonunda toplantıya katılanlara arkadaşlar anons yaptı.nükleer için yapılan basın açıklamasına katılmaları için.biz erfelek gurubu olarak basın açıklamasına son anda katılabildik.bu konuya duyarsız davranan yetkililerin bir an önce yanlıştan dönmelerini diliyorum bir sinoplu olarak.

  2. blank
    İSMAİL MURAT

    merhaba, prof. hayrettin kılıç ile ilgili tarama yaparken blogunuza rastladım 🙂 bir not düşmeden geçmek istemedim … çok güzel bir blog olmuş … selamlar 🙂

  3. blank

    Çok teşekkür ederim)))))Kendimce birşey yapıyorum.Beğeni aldıkçada daha mutlu oluyorum)))Sinop’tan size de selamlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.