PERİNA…Naşide Gökbudak…

Ukrayna’da başlayıp,Elazığ’da biten bir hayat hikayesi.Ama ne hikaye, kitabı elinizden hiç bırakmak istemeyeceksiniz.Belki bazı işlerinizi erteyecek , yeterki Perina’nın hayat hikayesinin sonunu getireyim,acaba neler olacak diyei elinizden düşürmeyeceğiniz bir kitap.Geçen hafta Cuma günü Kütüphaneden almıştım kısmetse yarında iade edeceğim.

Anastasia’nın yaşamını anlatıyor çektiği ızdırapları acıları…Ama bu kadarda olmaz dedirten ,isyan ettiren, hüzünlendiren,bir o kadarda örnek alınması gereken bir yaşantı.Çocuklarına sahip çıkışı,cesareti..

Ve nerelerde yaşantısına başlayıp, nerelere gelişi. Kalbim buruk,hüzün içinde okudum..Ve hemde bir çırpıda.Gerçek yaşamdan alınışı beni daha da çok etkiledi.

Birde şu cümle çok hoşuma gitti.

SİYAH GÖZLERİ ŞU ANDA ZİFİRİ KARANLIK OLMUŞTU.ISLAKTI,İÇİNDE TEK BİR YILDIZ PARLAMAYAN BİR KIŞ GECESİ GİBİYDİ.

Dün Kitap Fuarına gittiğimde yine Naşide Gökbudak’ın ‘ Asıl ADI Atiye’sini aldım.Ona hemen başlamayacağım. Önce  İnci Yeşilyurt’un ‘Kocacığım İstersem Kölem Olursun’ kitabını  bir okuyayım hele.Bakalım İnci Hanım bu kitabında biz bayanlara neler önerecek…

Ben bir okuyayım ,kısaca sizede bahsederim…

Ne olur kitapsız kalmayın..İster alın,ister kiralayın, ister kütüphaneden alın veya arkadaşlarınızla değiş tokuş edin..Ama okuyun.

Birde sizden ne rica edeceğim ..Çocuklarınız çok küçükte olsa, onun elinden tutup Kitap fuarına götürün. O atmosferi tenefüs etsin.Ona bir masal kitabı alın,bu senin, akşam eve gidince sana okuyacağım değin ve kitap sevgisini şimdiden kazandırın onlara…

Yarın saat 13.30da Erol Mütercimler ‘in söyleşisi ve imza günü var.(Herhangi bir değişiklik olmazsa).Aşıklar düğün Salonunda ki,bu etkinliği kaçırmayın.

Ne dersiniz,uyumadan önce birkaç sayfa okuyalım mı?))))

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

aykırı aşklar

Aykırı Aşklar..Naşide Gökbudak..

Aykırı Aşklar..Naşide Gökbudak.. Merhaba , şu sıralar seri halde kitap okuyamıyorum maalesef. Bu kitaba da …

2 Yorum

  1. blank

    Erol Mütercimler kaçmaz, keşke orada olsaydım, benim için de git, konuş Nilgüncüm..

  2. blank

    Koşa koşa gittim ama malesef THY yollarının azizliğine uğradı.Gelemedi.((((

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.