Proje Tabanlı Beceri Yarışması….

Şu sıralar sizlere hep gecenin bir yarısı Merhaba diyorum. Önceleri tadilattan vakit bulamıyordum,hem de evde kaldığım için daha çok arkadaşlarımın paylaştıklarını sizlere yayınlıyordum.Tadilatım bitti   ….bitti sayılır.Ufak bir işi var onuda yaparız dediler ama, çok fazla da ümidim yok.Ne ise buna da şükür fazla bir sorun yaşamadan bitirdim.

Şu 2 gündürde acaip yoğunum yine. Bugün sabahın 9.00dan akşamın 18.00ne kadar dışardaydım.Ne kadar çok yorulduğumu eve gelince anladım.Birkaç saat uzandım, Fatmagül’ü izledim ,şimdi de günlüğümü paylaşayım dedim.Anlatacak çok şeyim var.

Bugün,Sinop 2011 proje tabanlı beceri yarışmasında jüri üyesiydim.

1 Mart’ta,Sağlık hizmetleri grubunun ve öğleden sonrada,Turizm Hizmetlerinin yarışması vardı.2 Mart’ta,sabahtan, Üretim ve teknoloji grubunun,öğleden sonra Bilgi ve İletişim Hizmetleri Grubunun yarışması yapıldı. Bende bugün Tasarım ve uygulama Hizmetleri yarışmasının 5 jüri üyesinden biriydim.
blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Kemalettin Sami Paşa Kapalı Spor salonunda yapıldı yarışmalar.

Diğer jüri üyesi arkadaşlarım,Sinop’tan Resim öğretmeni Ayşe Şimşek,Ayancık’tan öğretim görevlisi arkadaşım Günseli Acar,Yine Ayancık’tan öğretim görevlisi Hakan Ali Usta ve Sinop’tan öğretmen Birol Koyuncu’ydu.

Yarışmaya 26 proje katıldı.Seçmekte çok zorlandık.Çok güzel projelerde vardı.Neler üretmiş bu gencler hayran kalmamak elde değil.))

Seçmeler saat 15.00 gibi bitti. Tabii sonuçlar açıklandığında sevinenlerin yanında üzülenlerde çok oldu.Ama ne yaparsın ki illaki 1-2-3- seçilecekti.Ama inanın projeler çok güzeldi,seçmekte zorlandık.Nihayetinde bugünün sonuçları şöyle oldu.

1.Gerze Teknik EML –Konfor Sehba

2.Durağan METE-Konuşan Rengarenk Sayılar

3.Ayancık Kız Teknik ve Meslek Lisesi-Kavram Bahçesi

Ödül aldı.Yarışmaya sadece İl Mesleki ve Teknik Eğitim Okul Kurumları katıldı. Şimdi bugün  ödül alanlar bölgesel yarışmaya katılacaklar Samsun’da. Ben de buradan birkez daha başarılar diliyorum proje sahiplerine.

Yalnız bir konu var değinmek istediğim,ödül törenine gittiğimde gördüm.Üretim ve Teknoloji grubunun 1. Olanıyla, bugün Tasarım Ve Uygulama Hizmetlerinde 1. Olan ürün birbirinin çok benzeriydi. Acaba projeleri katogorilere ayırırken neleri göz önünde bulundurdular?

Kafama bu takıldı..

Ahh size bir haber…. çok şaşırdım ve çok sevindim.)))Söyleyeyim mi,süprizmi olsun????????????)))))

Ay ne yapsam yok yok yazayım yazayım)))))Biliyormusunuz,  bugün bana İnci Yeşilyurt’tan mail geldi))))))

Merhaba;
Aşkım Ayağını Denk Al isimli kitabım hakkında sayfanızda yer vermiş olduğunuz görüşler için öncelikle teşekkür ediyorum. İmkanım olsa kendisi ile röportaj yapmak isterim demişsiniz. Ulaşılmaz olan o insanlara benzemediğim için istediğiniz zaman röp yaparız.
Sevgilerimle
İnci Yeşilyurt
Evlilik ve İletişim Uzmanı

Gördünüz değil mi???))))Çok sevindim çooooooooook.Hemen cevap yazdım ilk fırsatta bu röportajı gerçekleştirelim diye)))))

Size tavsiyem kitaplarını okuyun.Şimdi bana haftaya’ Kocacığım İstersem Kölem Olursun’Kitabı gelecek. Okuyunca duygularımı paylaşırım sizinle.İstermisiniz bende değişim olsunda, eşim kitap okumamı yasaklasın))))))))))))))))))))))))Bu düşünce çok komiğime gitti…Haydi iyi geceler….))))))))

 

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.