Günaydın dostlar GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIN…))))

Güneş yüzünü gösterdi…Ara ara bulutların arasına saklanıp çıksada,içimi kıpır kıpır  ettirmesi yetiyor…))))Korkum baharın geldiğine beni  inandırması …..Aslında inanmakta istiyorum ama,yine uzun süre saklanacak diye korkuyorum işte..)))))

Güneş yerterli mi baharın geldiğine inanmamız için? Ya o dallardaki pembe pembe, beyaz beyaz açan şeftali ve erik ağaçlarının çiçekleri…..Onlarda baharın geldiğini bize müjdelemiyor mu.?

Zaman olarak gerçek bahar mevsiminin çiçekleri bunlar.Hani kış ortasında açan yalancı bahar çiçekleri değil..Kalıcı olanlardan..

İnsanlarda böyle değil mi?…Zamansız çıkar bazıları ortaya,kışın açan meyve çiçekleri gibi..Birden inanırsınız, gerçek çiçek sanırsınız,sonra hafifi bir rüzgarda dökülür gider.Umursamazsınız…Belliydi dersiniz…Bu mevsimde bu çiçeğin işi ne..

Fakat tam mevsiminde açan çiçekler olunca ve aniden yağan bir dolu veya sel onları vurunca üzülürsünüz…Gitti canım çiçekler meyve vermeyecek bu mevsim dersiniz…

Hayatınızda her zaman inanıp güvene bileceğiniz dostlarınız hep olsun..Olmalı da..Allah dost görünüp, arkanızdan kuyu kazanlardan korusun…Sizlerden ve bizlerden uzak tutsun…

Güzel bir gün…İçim kıpır kıpır…Sizlerede güzel bir hafta sonu diliyorum.

İçinizi kıpırdatan, ruhunuzu aydınlatan,sizi mutlu eden cıvıl cıvıl günler sizlerin olsun…Tabiii benim de…))))

Şimdi arkadaşım yayınlamış facebook’ta çok hoşuma gitti,sizlerlede paylaşayım istedim.)))

Cebinde Paran Varsa KoLunda Manitan OLur eLbet, ÖnemLi oLan Soğan Ekmek Yerken Karşında Sana Zeytini Uzatacak Yari BuLabiLmek …!

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Yorum

  1. blank

    SINOP IC LIMANI BAHAR cicekli agaclarla agaclandirma projesimi lutfen hayata gecirmeye gayret edelim. Sizin grup; sosyal sorumluluk projesi olarak bu konuyu hayata gecirmede basarili olacagina inaniyorum.
    On yildan fazladir ilgililere soyluyorum’ devamli kalamadigim icin benim yaptirim sansim yok.
    Lutfen; onemseyiniz Sinop kazanacak’ gemileri bahar cicekleri karsilayacak’ cirkin betonlar ortulecek.
    sevgiler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.