Karşıyaka-Yeşilyurt Basketbol Takımları ve Beyhan’ın doğum günü…Sinop Çevre Platformu…

İyi akşamlar günlük…))))

Havamız güzel olunca,bizim kendi havamızda güzel oluyor.)))

Bugün aklım Basketbol Küçük Erkekler karşılaşmasında kaldı.Dedim ki bir gidip izleyeyim. İşim de çoktu ama yine dayanamayıp gittim. Kemalettin Sami Paşa Spor Salonunda saat 11.00 de Karşıyaka- Yeşilyurt karşılaşması vardı.İlk yarıyı izledimi 2 puanla Karşıyaka öndeydi.İkinci yarı ne oldu bilmiyorum. Çok zevkliydi.Hergün saat 11.00- 13.00-15.00 ve 17.00 de karşılaşmalar olacakmış.Bilgilerinize sunulur.

Bugün aynı zamanda arkadaşım Beyhan’ın doğum günüydü. Süpriz parti yaptık. En kötü günümüz böyle olsun dileklerinde bulunduk,birbirimize.))))

karşıyaka-yesilyurt basketbol karsılasması ncabaci
Bu sıralarda doğum günleri sıraya girmiş durumda,ah ahh ne olacak bu halimiz. Şu sıralar kilo veremiyorum sadece verdiğimi almıyorum. Diyetisyenimiz bir tayin oldu Tokat’a bizde de motivasyon gitti.(((Pardon pardon bizde demeyeyim,ben de bende.))))

Sünop’ta sanıyorum 3 diyetisyen var ,fakat vücüt analizini ölçen alet olmadığı için ,burada ki diyetisyene gitmiyoruz.

Bir imza kampanyası başlatsakta Atatürk Devlet Hastanesine o makinadan aldırsak.Ya çok pahallıda değilmiş. 5bin dolar kadarmış. Bazı bayanlar hatırlar,bir konferansta imza toplamış ve üstünede bir dilekçe yazıp valiliğe vermiştim de memografi makinası gelmişti.O zamanlar ne çekiyorduk ama Samsun’a gidip gelmekten.Bu makina içinde bir imza toplasak,alırlarmı acaba?

Alırlarsa Samsun’a gitmekten kurtulur birçok kişi. Üstelik obezlik çok fazla artmış durumda.Bunu bile bile neden hala yok o makinadan Sinop’ta anlamış değilim.

Tersanede Sarı Kadir’in önünde ki yol kazılıyordu ,sanırım asfalt yapılacak. Sinop’ta çok ilerleme var çooook.))))

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Sinop Çevre Platform’unun bugün, 25 yıl önce meydana gelen Çernobil Felaketini hatırlatmak için,  basın  açıklaması yaptı.. Saat 17.30 da ona da katıldık. Katılım herzaman ki gibi fazla değil di malesef.
sinop çevre platformu ncabaci

Bugün böyle geçti…..

Bakalım bu akşam nasıl geçeçek. Malum’ Öyle bir geçer zaman ki’, var. Bakalım Ali ne haltlar karıştıracak.

Yaa 26 nisan oldu…Nasıl da geçiyor zaman değil mi.?2011 re girmişizde birde 4 ayı geride bırakmışız….Hay  maşallah….

Uçan yılları yakalamak mümkün değil. Bari diziyi kaçırmayayım.))))

Haydi  good night….See you….))))

 

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.