Sinop’ta Yamaç Paraşütü….

Merhaba günlük. Dün akşam bahsetmiştim size, bugün yamaç parajütüyle atlayacaklar diye.Saat 11.30 gibi gittik . Havada bir güzel ve ilk kez Sinop’ta rüzgar yok. Biz gitmeden 2 paraşüt atlamıştı. Biz oradaykende 2 kişi paraşütle atladılar.Çok zevkli birşey olmalı. Düşünsenize kuş misali uçuyorsunuz. Ne güzel bir duygudur kimbilir. Seyir tepenin oralardan aşağıya doğru indiler.Önce sağa sonra sola doğru döndürdüler paraşütlerini ve sonrada gelin gibi süzüldüler yere.Sahil güvenliğin botuda, denizden güvenliği sağlamak için dolaşıyordu. Ama hiç biri denize düşmedi. Ekrem Bey diye, Samsun’dan gelmiş bir sporcuyla biraz sohbet ettik.Sorular sordum ve başkalarıda sorular yönelttiler. Sizler için videoya aldım .İzleyebilirsiniz.


sinop’ta yamac parajutu ncabaci

parajüt toplanıyor,Ekrem Bey soruları yanıtlıyor. ncabaci

Yamaç parajütü ncabaci

Bu arada Burkan isminde, Sinop Eğitim Fakültesinde okuyan başka bir genç geldi. Paraşütle ilgilenenler dernek kurmuşlar,Sinop’ta bu işi faal olarak yapacaklarmış.Genç öğrencimiz Burkan’la da sohbet ettik biraz. Bu videoyuda izleyin bayağı bilgi veriyor.

Yamaç Parajütü ve Burkan Bey’le röportaj ncabaci

Sonrada arka tarafın pisliğine söylene söylene döndük.Yaa Çukurbağ Mezarlığının arkası çöp atımına kapanmamışmıydı? Ne olmuş yine oralar poşetler,atıklar,rezillikti vallahi.Bir ara belediyenin temizlik işçileri romorkörle gelince toplamaya başlayacaklar galiba çöpleri dedim, ama yamaç paraşütüne bakıp gittiler.
Halkımızdanda çok fazla ilgi yoktu. Saat 16.00 ya kadar devam edecek,belki daha sonra gitmişlerdir o konuda birşey diyemem.
blankblankblankblankblankblankblankblankblank
Ya benim de boğazlarım korkunç şiş ve ağrıyor.Burnum tıkalı.Grip gibi hissediyordum kendimi.Ama yan komşuma uğradım.O da aynı şikayetten muzdarip.Doktora gitmiş, polenlerden senin rahatsızlığın demiş.Şimdi düşünüyorum acaba beni de polenlermi etkiledi…
Aaaa aman Allah’ım ya… Hergün bir şikayet,hergün bir şikayet)))))
Yok artık şikayet yoooook.Hava bugün güzel,güneş pırıl pırıL, deniz süt liman birçok etkinlik var. Biz hala ay işte şöyle,yok işte böyle değip duruyoruz. Haydi güzel şeylerden bahsedelim))))))))))))))))
Sizlere iyi pazarlar…Bol neşeli ve sağlıklı))))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

2 Yorum

  1. blank

    Aaaa neden karşılaşmadık acaba..??
    Bizde Ebru’yla birlikte oradaydık.:))Hatta en son 2. sırada atlayan Giresun İl jandarma komutanlarından Binbaşı Sedat , en son atlayan ise Giresun’da toptancılık yapan Haluk Erdoğan dı..
    Haluk abi ile ailece de görüşürdük Bulancak ilçesinde aynı zamanda komşuyduk , eşi Bulancakta kızkardeşi de Giresunda Eczane sahibi , çok renkli kişiliğe sahip insanlar. Kızkardeşi Mine Hanım Türk Sanat Müziğine aşık Eczacılar korosu adı altında kurduğu koroda hem saz hem de ses olarak yer almıştım.
    Neyse bugüne dönelim..:))
    Nilgün Hanım’ın anlattığı yerden sonra devam edeyim.
    Bu atlayışların sonunda iyice acıkan ekiple Sinop yöresel yemeklerinin ağırlıkta olduğu güzel bir yemekten sonra tekrar nereden atlanılır diye son bir ada turu yaptık. Adanın etrafındaki her yamaç paraşütü yapılabilecek yeri kontrol ederek durup yorum yaparak dolaştık. Bu arada karşı istikametten Sinop Garnizon komutanı Albay’la karşılaştık. Adanın tepesinde Sedat Binbaşı’nın daha önce aynı birlikte görev yapmış olduğu meslekdaşı ile karşılaşınca ufak bir seramoni yaşandı.
    Akşam ayrılırken Giresun’dan Ordu’dan Samsun’dan gelen arkadaşlarımızla vedalaştık..
    İnşallah yine gelirler ve güzel Sinop’umuz böyle bir etkinliğe ev sahipliği yapmanın gururunu taşır..
    Sağlıcakla kalın..

  2. blank

    Levent))))Çok teşekkür ederim ne kadar güzel anlatmışsın.Dolayısıyla okuyucularımı sayende biraz daha fazla aydınlattık.Keşke bugün seninlede karşılaşsaydık orada.)))Benide dostlarınla tanıştırırdın.)))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.