Yerim ben sizi, yerim….)))

Öyle şekerlerdi ki ,anlatamam. Bugün Atatürk Spor Salonun na gittiğimizde ana baba günüydü. Nasıl kalabalıktı salon anlatamam.Son anda 4 çocuk kalkıp gidince yer bulabildik.Şiir ve komposizyon yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi. 1.lerin hediyesi bisikletti.)))

İstiklal İlköğretim okulundan çocuklar şarkılar söylediler.Çeşitli ana okulları gösteriler yaptılar. Benim seslendirdiğim masallarla da, Kardelen ve Martı Anaokulu  çocukları gösteri yaptılar.2 okulun gösterilerinide videoya çektim ama, Martı Ana Okulu’nun gösterisinde hafıza kartım dolduğu için tamamını çekemedim.(Çok uğraştım ama videoları web sayfama yükleyemedim Üzgünüm, )

 

blankblankblankblankblankblankblank

Bugün soğuk günlerden biriydi yine. İnanırmısınız üzerimde kaz tüyü kaban vardı ,bugün bir ara dolmuş beklerken başlığınıda kapatmak durumunda kaldım. Nasıl bir hava yaa. Bahara hasret kaldık.

Bahar günlerinin biran önce gelmesi dileği ile hepinize güzel hafta sonları diliyorum.

Şimdilik iyi geceler…

 

 

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.