Bağırabilir miyim?????????

Sinop Üniversitesi & Cruise…

Benimkiler geldi….Soldan soldan mı,sağdan sağdan mı, bilemedim..
Eve geldiğimde saat 17.30du ve ben bu arada yarım saat yemek molası verdim, onun dışında hep Pc deyim… Yani biraz bağırsam düzeleceğim..
İMDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT..
İmdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat…Ohhhhh İyi geldi…))))
Gerçekten devamlı araştır bir şeyler oku, yapman gereken birçok şey olsun…Velhasıl bunalıyorsun.)))Ama şimdi iyiyim.Bağırmak iyi geldi.,size de tavsiye ederim.)))))))
Bu sabah yine Pc deydim. Üniversitenin sunusunu hazırladım. Tam çıktı alacağım mürekkep bitti.
Yani gerçekten iş mi?. Hp printerım var. 3-4 sene önce 130tl ye almıştım. Mürekkebi bitince orijinal doldurursan 55tl ye dolduruyorlar. 2 kez orijinal aldım renklisini, aaa baktım hemen de bitiriyorum, şimdi yeni printerı 110 tl ye satıyorlar, iş mi yani kartuş almak. Gittim bugün doldurdum 5tl.Çalışacak sanırım daha kullanmadım.
Saat 13.00de konservatuvarda ki çalışmalara katıldım. Bizim gençler süperdi.)))

blankblankblankblank

Bakın bugün onlar için bir reklam kaseti hazırladım, izleyin muhakkak. Ve 10Mayıs gecesi ‘de sizleri Halk Eğitim Merkezine, konserimize bekliyoruz.)))

Sinop Üniversitesi Sunar ncabaci
Tam ders bitti, telefonum çaldı, eşim arıyor. Cruise gemisi gelmiş, bir turistte dükkanımızdan çaydanlık almış,Türk usulü çay demlemek istiyormuş,eşimde anlatayım diye bana verdi.))))Hizmette sınır tanımayan bizler,telefonda turistte çaydanlıkta, çay demlemeyi anlattım.)))))))
Sonrada sahilden doğru yürüdüm….Aman aman o ne güzellikti öyle. Dışarıya bahar gelmiş, millet oturmuş çay bahçelerine, gemiyi izleyerek çaylarını yudumluyorlardı. Pek güzeldi, pek…Canım kaldı vallahi….
Velhasıl işte ben o zamandan bu zamana hala Pc’de size haber yazmaya çalışıyorum. Haber Türk bile bu kadar çalışmaz yav)))))
Şimdi 2 işim kaldı, Pc’de. Biri anneler günü için bir sunu hazırlamak,2. konser sunumu temize çekmek.
Ayy iyi ki şu Pc var vallahi, önceden elde yazmaktan canım çıkardı, şimdi başka şeyle mi yazıyorsun diyeninizi duydum sanki.)))))Şimdi yine parmaklarımı kullanıyorum ama, ilaveleri, çıkarmaları bir dokunmayla hallediyorsun. Allah razı olsun,şu Pc’yi bulanlardan.Sahi ya, kim icat etti bu bilgisayarı?
Haydi iyi geceler…Şimdilik…Bakarsınız yine bir ara bir şey bulur yazarım.))))
Siz de canınız sıkılınca açın benim web sitemi, nasıl olsa her dakika yeni bir şey buluyorum.)))))))))))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.