SİNOP ÜNİVERSİTESİ’NİN BAHAR ŞENLİKLERİ..

Biraz önce bir okuyucum yorum yazmış,diyor ki: Nerde Hande Yener resimleri.?))))

Demek ki bu okuyucum beni dün akşam konserde görmüş ve demiş ki,kesin  Nilgün Hanım bu geceden bahsedip resimleri de yükler.)))))Aynen dediği gibi.))))

Ama biraz geç kaldım.Ahh ahah sabahın 6.00 sından beri ayaktayım,harıl harıl yemek yapıyorum.Yok yoook..misafir gelmiyor kısmetse ben gidiyorum. Bir çocukları göreyim dedim,yarında kısmetse yolcuyum. Benim pişirdiklerimi de gören galiba Etiyopya veya Mozambik’e gittiğimi sanır. Amaaan, annelik işte.Anne olan beni iyi anlar.Çocuklar hiçbir şey istemiyor da ben yapmadan duramıyorum.İllaki sevdikleri şeyleri pişireceğim.Tabii birde nasıl götüreceğim o sorun. Haydi onu da geçtim, acaba uçak sisten piste inebilecek mi.?
blankblankblank

Bugün saat 10.00da İstanbul’dan kalkan uçak, Sinop’a inemeyince Samsun Hava alanına inmiş, yakıt ikmali için. Samsun’da, bagajı olmayıp da inmek isteyen varsa inebilir demişler. Ama bagajlılara müsaade etmemişler. Kimsede inmemiş zaten.Tekrar Sinop’a gelmiş, havada 1 saat daha dolaşmış ve son dakikada da birden inivermiş.Tam İstanbul –Sinop arası 4 saat sürmüş.Yolculardan biri Almanya’dan 2 saatte geldim,İstanbul’dan,Sinop’a 4 saatte diyormuş.Eğer inemeseymiş uçak, tekrar İstanbul’a dönecekmiş.

İşte Sinop’un da bu mevsimde sisi hiç eksik olmuyor. Bakalım yarın nasıl olacak.İnşallah hava güzel ve sissiz olur.

Allah Allah ..Başlığı  Hande Yener  diye attım,ben size THY uçağını anlattım.)))

Dün akşam arkadaşlarla Hande Yener Konserine gittik. Yine sis vardı. Dedik ki,eğer bu sis artarsa korkarız Hande Yener’i de göremeyiz.))))

Ne ise gördük.))) Yanda bir bayan kızına soruyor,ya belin de kemer mi var diyor,kızı da yok anne göbeği diyor.)))))))Demek tam da net görünmüyormuş.)))

Çok kalabalıktı , cıvıl cıvıl gençler kampüsü doldurmuştu.Sinop’lularda çoktu.Ee tabii her zaman olan bir şey değil,böyle ayda yılda bir gelince de kalabalık oluyor.)))Güzeldi konser,Hande çoşturdu. Havada soğuktu, buna rağmen hareketli şarkılarıyla dans edince herkes ısındı.))))

Hande Yener ncabaci

Hande Yener konserinde izleyiciler ncabaci

Saat22.30 da ayrıldık. Çünkü konser bitmek üzereydi, eğer sonuna kadar kalırsak trafiğe kalırız diye düşündük ve erken ayrıldık.

İşte böyle günlük..Bu akşamda Emre Aydın var.. Gidebilir miyim bilmiyorum..Artık izleyenler,izlemeyenlere anlatır Emre’yi..)))

Şimdilik hepinize iyi günler diliyorum.

Hoşcakalın…Kendinize iyi bakın…..))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.