Sisli Sinop’um dan…

Günaydın…Aaaaa ben günaydın diyorum saat 13.00 olmuş bile. Sabah bir oturdum Pc’nin başına, inanın vaktin nasıl geçtiğini anlamadım bile.

Şu sıralar araştırmalar yapıyorum, sunum için. Biliyorsunuz, 10 Mayıs’ta Sinop Üniversite’sinin konseri var, ben de sunucuyum. Sizleri de bekleriz efendim.)))

Bu arada dün Esnaf ve Sanatkarlar Odasına gitmiştim, arka taraftan dolaştım, birde baktım ki,Kumkapı’nın oraya yapılan dalga kıran neredeyse bitmiş. Şaşırdım kaldım vallahi, ne zaman başlandı da, bu kadar oldu anlamadım.

Kalelere devamlı dalga geldiği için iyice yıkılmıştı, keşke daha önceden düşünülseydi. Sinop’un en ince yeri o bölge, bir gün,  Karadeniz’in hırçın dalgaları Sinop’u da ikiye böler diye düşünüyordum ama, önlem almışlar.)))

Yine sisli ve yine soğuk bir gün..Boş verin gönlümüzün sıcaklığı yeter bize değil mi.?)))Hepinize iyi günler..Görüşürüüüüüüüüüüüz.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

4 Yorum

  1. blank

    Nilgün hanım merhabalar,10 mayısta bahar şenlikleriniz başlıyormuş.az önce üniversitede çalışan arkadaşımla görüştüm,eğer müsait olursanız öğrenci işleri müdürü Ahmet Civan benim arkadaşımdır,tanışmanızı isterim,sevgilerimle..

  2. blank

    Sisli Sinop’unuza, selamlar…

  3. blank

    Gülçin Hanım.Ben de tanışmak isterim. T.S.M. Konserlerini ben sunacağım,sanırım Ahmet Bey’de konsere gelir, beni bulursa sevinirim.))Size iyi günler diliyorum şimdilik.Sevgiler Sinop’tan.

  4. blank

    Bizden de size selam olsun.))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.