Beyaz Geceler…

İyi geceler günlüğüm.Bir heyecan ,bir heyecan ayyy…))))

En nihayet özlemle ve heyecanla beklediğimiz gezimiz için, yarın yola çıkıyoruz.))))

Beyaz Geceler yolculuğumuzun  ilk adımını, yarın İstanbul’a giderek başlatmış oluyoruz. Birkaç gündür ara ara sizlere bahsediyordum,seyahate gideceğim diye. Ama neresi olduğunu sona saklamıştım.Yaa bir dakika, yine söylemeyeyim süpriz olsun.))))Kısmetse, Cumartesi sabahı başlıyacak seyahatimiz.Ben size neresi olduğunu,Cuma akşamı İstanbul’dan yazayım.Aslında bu yazımın içinde de gizli nereye gideceğimiz.)))Anlayan anlar .)))Dönüşümüz kısmetse 5 temmuzda olacak.Beni özleyeceksiniz.)))))Ben de sizi özleyeceğim.

Ama inşallah dönüşte size harika resimlerle ve videolarla döneceğim. Bu sony next5 fotoğraf makinasını boşuna almadım herhalde.)))

İşte böyle günlüğüm. Bu aralar niye çok yoğun olduğumu anladınız herhalde. Konser hazırlıkları, sonra tatil hazırlıkları. Ve bu arada yemek yap ,evi düzenle,temizlik,canım çıktı vallahi.))))

Umarım herşey güzel olur, size bol bol bilgilerle, görüntülerle dönerim.

İnsan oğlu kuş misali bir burda ,bir kapı arkasında.)))Ben de şu anda, Sinop’tan bunları yazarken, bir bakmışsınız gelmişimde size oraları anlatıyorum.)))

Hayat çok güzel ve bir o kadarda kısa. Bazı insanlar apuk sapuk ,aslı olmayan şeylere kafa yoracaklarına, çevrelerinin güzelliğini  izlesinler,yaşasınlar.    Kafalarındaki yalnış ve olumsuz düşünceleri bir kenara atsınlar. Her duyduklarına inanmasınlar.Daha olumlu düşünüp karşısındakilere saygı duyup sevsinler.Bakın o zaman hayat ne güzel olacak onlara ve  çevresinmdekilere.

Yoksa hayal gücünde geliştirip, gerçek gibi algıladığın şeyler sizi hasta eder.

Rahat olun,sakin olun. Olmadı imkanınız varsa,kendinizi değişik mekanlara atarak ,olumlu düşünmeye çalışın ,göreceksiniz, siz hayata nasıl bakarsanız,hayatta size öyle bakar. Tıpkı aynada gördüğünüz yüzünüz gibi. Eğer aynaya gülümseyerek ,kendinizi severek bakarsanız,aynada aynı aksi görürsünüz. Ama somurtup,kötü düşüncelerle bakarsanız,aynı şekilde size döner aynadaki yansımanız.

Onun için, siz siz olun,hayata olumlu bakın. Hayatta size olumlu ve güzel olarak dönsün..

Sevdiklerinizle birlikte çok güzel geceler diliyorum.Şimdi ve herzaman.

Haydi şimdi, şu anda, olumlu düşünüp hemen gülümseyin…(^-^)Ben gülümsüyorum…)))))

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.