Saat gecenin bir yarısı…

Hava o kadar güzel ki…Sahildeki direklerin ışıkları denize vurmuş….Deniz ise durgun, süt liman…Karşıda, Gerze’nin ışıkları görünüyor. Bir çok kişi, daha dolaşıyor sahilde.Kim bilir belki de bazıları için hayat yeni başlıyordur.)))

Benim uyku saatim geldi bile..Ama bu akşam çektiğim Sinop görüntülerini sizlerle paylaşmadan yatmak istemedim…

Hepinize güzel geceler diliyorum…
Ruhunuz, bu akşam ki Sinop gibi sakin, kalbinizde taşıdığınız duygular hep güzel olsun. Başkalarının huzurunuzu bozmasına izin vermeyin.Unutmayın herkes yaptığı kötülükle kalacak ve yaptıklarının cezasınıda bu dünyada görecektir….

Yeter ki siz sabırlı olun…

blankblank

Tasavvuf felsefesinde kötü düşünceye ve kötü eyleme kesinlikle yer yoktur. Gelişip olgunlaşmak isteyen kişi, sadece dostlarına değil, düşmanına bile iyilik yapmak zorundadır. Ayrıca çiğ insanlar onu incitebilir, eğer yiğit ise bundan incinmemesi ve kendisini inciteni de incitmemesi gerekir…….Ne dersiniz yapabilir misiniz.? …. ))))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

2 Yorum

  1. blank

    17.06.2011 konser videosunu sabırsızlıkla bekliyorum ne zaman yayınlanacak nilgün hanım ? sevgi ve saygılar.

  2. blank

    Melek Hanım’cığım,malesef yayınlayabileceğimi pek sanmıyorum.Çünkü yarın seyahate çıkıyorum.Eşim sadece kapanışı almış.O da konserle ilgili yazımın içinde var. Sevgiler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.