2.Tekne Turu….

Dün havanın güzelliğinden tekrar istifade edip, 2. tekne turuna çıktık. Bu sefer 15 kişiydik. Yeni arkadaşlarımızda katıldı, bu etkinliğe.

İnsanlar sevdikleriyle birlikte olunca zaman daha da güzel geçiyor. Hepside Sinop hayranı, köken Sinop anlayacağınız.

Önce bir sahili dolaştık DSİ oraya kadar gitti teknemiz. Sonra da yine geçen gittiğimiz o tertemiz, pırıl pırıl içilesi suyu olan Karakum’un en sonunda ki koya gittik. Gerçekten çok güzeldi. Bayan bayana denizin tadını çıkardık. Deniz altında çektiğimiz fotoğraflar,  aldığımız görüntülerde bizi epey güldürdü.

3 saat nasıl geçti anlayamadık.))))
blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Ramazan gelmeden ve Sinop dışından gelen dostlarımız gitmeden, bir tekne turu daha gerçekleştirmiş olduk.

Eveeet şimdide resimler gelsin…

Bugün daha bitmedi ikinci etkinliğimizi de başka bir başlık altında yayınlayacağım..Sonra görüşürüüüüüüz.)))İyi pazarlar.

 

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

2 Yorum

  1. blank

    Su altında çekilen resimler müthiş..çok estetik daha çok çeksen daha güzellerini de çekersin sen.. ne yazık yüzme bilmiyorum, korkuyorum ben 🙂

  2. blank

    Çok şaşırdım yüzme bilmediğine,istesen kesin yüzersin. Ben de denizde dipten gidemiyorum.)))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.