Karaoke…Kumda Türk Kahvesi….

Oğlum geldi..Unuttum size yazmayı. Dün akşamda pizza yemeğe gittik. İlerleyen saatlerde baktık davul zurna eşliğinde bir tekne dolaşıyor mendirekte,içinde gelin ve damat oturmuş. Ohhh,bu da yeni adet çıktı.)))))

Hava çok güzeldi. Dün akşam kızlar sizleri çok güzel bir yere götüreceğim kahve içmeye dedim. Programı yaptık. Aslında benim Türk kahvesi kültürüm yoktur.Ama kumda olunca bende deneyeyim dedim.

Özel fincanlarda geldi. Ben zencefilli içtim. Güzeldi.Asla akşam geç saatte içmem ama şimdi yaz ve hep dışarıdayızya uykumu etkilemedi çok şükür.

Daha sonra Yılmaz’ın mekanına girdik. Bu bahsettiğim yer medrese içinde,dükkanlar açık,biliyorsunuz orası turistlik yer ve çok güzel. İçerisinde kılimada açıktı serin serin oturduk,şarkılar söyledik. Karaoke yaptık ve çok eğlendik. Bizden başkada kimse olmadığı için fazlaca eğlendik.))))
blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Gece saat 23.30du oradan ayrıldığımızda, sonrada doğruca Yalı Kahvesine gidip,çay içtik,çekirdek çıtladık.)))Ve inanın saat 1.00 re geliyordu ve hala ana baba günüydü Sinop.

Ama biz artık kalkalım dedik. Çünkü yarın sabah yine kızlarla sözleştik,rezervasyonda yaptırmıştık,tekrar gemi turu yapacağız..

Ve ben şu saatlerde,gemi turundan yeni geldim ama önce dün akşamı anlatayım dedim..

Haydi sonra görüşürüz.. Kendinize iyi bakın .Güzel hafta sonları..)))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

2 Yorum

  1. blank

    Türk Kahvesi kitabı için on yıldır dolaşan arkadaşını davet etmemişsin Nilgüncüm:))))Değişik biryer,öğrenmiş olduk sayende.

  2. blank

    Birdaki sefere de sizle gideriz))))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.