DEFTER….Nıcholas Sparks…

1 aydır kitap okuyamıyordum.Son okuduğum bir kitabıda size yazmayı unuttum.

Kitabın adı,Alışılmamıştı sanıyorum ,yazarıda yabancı. Aslında çok acaip bir kitapdı ve hoş olmayan ilişkiler içeriyordu. Belki de tavsiye edemiyeceğim bir kitap olduğu için es geçtim ,size tanıtmakta.

Hep bahsederimya baş uçumda her zaman yedek kitaplarım vardır diye. İşte 2gün önce bu yedek kitaplarımdan biri olan, Defter adlı kitaba başladım.Nicholas Sparks yazmış. Best seller bir kitaptı. Biraz önce bitirdim.

Son zamanları okuduğum güzel bir aşk romanıydı. Tutkulu bir aşk, devam edip etmeyeceği,acaba sonunun ne olacağından ar ara şüphede kaldığım,acabaların birbiri ardına geldiği güzel bir kitap.

Seven iki insan, araya giren engeller.Sonra birliktelik, güzel bir yaşam.Ve 45 yıl sonra araya giren alzheimer hastalığı. Ölüm değilde belki sevdiği kişi tarafından tanınamamaktı,ölümden de beter olan..

Ara ara kadının eşini tanıması,doktorlarıda şaşırtsa,aşkın gücünün nelere kadir olduğuydu anlatılan…

Güzel bir yaz kitabı,bir solukta okunan. Sonunda gözyaşlarınızı tutamasanızda, böyle aşklarında yaşanabilirliğini düşünmek, insanı bir şekilde mutlu ediyor.

Tavsiye ederim okumanızı.Günümüzde ki aşklara inat, okunası bir kitap. Arkadaşımdan aldım,kütüpanede var mı bilmem. Bir araştırın artık.

Allah hepinize böyle aşklar,böyle evlilikler ve böyle sevgiler nasip etsin…Böyle sonlarda desem mi acaba?

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Vadideki Zambak..Balzac

Bu defa da bir dünya klasiği bitirdim. Bu romanı yıllar önce okumuştum, bu defa yine …

4 Yorum

  1. blank

    filmi de çok ünlüdür.

    The Notbook 🙂

    ben de beklerim : http://www.kontesce.blogspot.com/

  2. blank

    Ziyaret ettim bile. Sevgiler.

  3. blank

    ikinci serisi “düğün” şiddete tavsiye ederim defter 1999 yılından bu yana en az 7 defa okuduğum ve çok sevdiğim biri kitaptır nicholas sparks hayranı olarak tüm kitaplarını bir nefeste ve en fazla günde bitirdiğimi söyleyebilirim =)

  4. blank

    Öneriniz için teşekkür ederim Elif Hanım. Bir kenara yazdım, vaktim olduğunda bulup okuyacağım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.