GÜLE GÜLE GİDİN Sn.DEFTERDARIM…

Dün geldim Sinop’a.  Valizleri boşalt, yemek yap derken o gün geçti. Bugün de,toplantımız vardı ve aynı zamanda Sinop Defterdarımız Sn. Hayati Dinç’in Samsun’a tayini çıktığı için, kendisine Esn. Ve San. Odası olarak yemek verdik.

Sinop için,esnafımız için çok iyi bir defterdardı  karşılıklı çok iyi ilişkiler içinde çalıştık. Aynı zamanda çok iyi bir Türk Sanat Müziği dinleyicisiydi. Sinop- Samsun karayolu, yol yapımından sonra kısalacağı için, seneye yapacağınız konserlerinize gelebilirim dedi.)))

Yemekte bol bol resim çektik,sohbetlerde güzeldi. Ben tekrar buradan Sn. Defterdarımıza,gideceği Samsun ilinde de  başarılar diliyorum.

derterdarımızın veda konusması ncabaci


blankblankblank

Bugün sevgili mücevher sponsoru arkadaşımın doğum günüydü birazda ona uğradım, doğum gününü kutladık.)))Norveç’ten getirdiğim sihirli çikolatadan yedi.))))Artık nasıl bir sihir gösterir göreceğiz.))))İyi ki doğdun Aynuuuuuuur.))))

Nice senelere..

Bu akşamki yemeği medresede vermiştik. Ben biraz erken gitmiştim, bu arada medresede kum üzerinde yapılan Türk kahvesi dikkatimi çekti.Araştırdığımda müzisyen arkadaşım Yılmaz’ın yeri olduğunu öğrendim. Mekan çok güzeldi.

Otantik döşenmiş.Yaz kış açıkmış. Hatta bu gecede kına gecesi vardı.Kendisi özgün muzik yapıyor. Ortam çok hoş,karaoke de yapılıyor. İlk fırsatta arkadaşlarımla gidip, kumda yapılan Türk Kahvesinden içmek istiyorum. Hem karaoke de yaparım.)))

blankblankblank

Bunları dün akşam yazmıştım ama ancak bu sabah yükleye bildim. Hepinize iyi günler diliyorum puslu, ama sıcak Sinop’um dan.

Gününüz güzel geçsin efendim.)))))

 

 

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.