Güzel Sinop’un, güzel insanları…..

Yine buldum….

Ne mi buldum?)))Anlatayım..

Dün akşam yine rutin yürüyüşümüzü yaparken arkadaşlarla, bir ara belime bağladığım hırkamın düşmüş olduğunu gördüm.Çokta severdim. Allah biliyorya üzüldüm. Bu arada tam da Romantik İsmail’in orada fark ettim düştüğünü.

Şöyle bir yere baktık,caddeninde ne karanlık yerindeyiz, hemen geri dönüp bakalım dedik. Düşüş mevkisi Repuclic ile Romantik İsmail’in yeri arası. Bakarak yürüdük yerlere,1-2 kişiye sorduk,görmedik dediler. Ne yapalım kısmet bu kadarmış dedik. Gidip çay bahçesinde çayımızı yudumladık.Şimdiye dekte birşeyimi hiç kaybetmedim,çalınan hariç.

Arkadaşıma ve eşime ayrı ayrı sordum,siz bulsaydınız ne yapardınız dedim. Önce çevreye sorar, sonrada yandaki arabaların üstüne koyardık dediler. Sonra düşündüm , park etmiş arabaların üstüne dikkatli bakmadığımı hatırladım.

Ne ise saaat 24.00de eve geldiğimde fazla düşünmemeye çalıştım.Sabah 8.00de uyandım,eşime, seninle bir yürüyüş yapalım mı Romantik İsmail’in oraya,  belki buluruz hırkamı dedim. Ve yürüdük,yürüdük, artık İsmail’in oraya gelmiştik ki,eşim kaldırımın kenarından caddeye düşmüş, hırkamı yerden alıp gösterdi.))))Çok sevinmiştim ve biliyordum bulacağımı dedim.)))Ne bileyim ben herşeyin helalini severim ve buna çok inanırım. Diyorum kendi kendime bu helal parayla alındı kaybolmaması lazım.))))Ve işte bulundu.)))Hem de bir gece sokakta yerde kalarak.)))

Geçen senede doğum günümde ,arkadaşlarımın aldığı bilekliği 1 gün sonra düşürmüştüm. Nasıl kaybolur diye düşünürken, bir gece önce maç izlemeye gittiğimiz Arma Cafe’den çıktı.)))Yine çok sevindim.))))

Yakın gözlüğümü kaybettim, aradan 2 ay geçti yok. Arkadaşlarım neden belediyeye gidip sormuyorsun belki bulan olmuştur dedi. Gittim,sordum,2 aydır burada dediler.))))Çok çok sevindim.

Bizim insanımız temiz, dürüst, doğrucu,terbiyeli,güleryüzlü,sevimli,tok gözlü…Ay bu liste daha çok uzar ..Ama benim vaktim yok,1 saat kaldı iftara ben hemen mutfağa gidiyoruuuum…

Sizi seviyorum,Sinop’un güzel insanları….Haydi iyi iftarlar….)))

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.