Sahi sizin havanız nasıl?

İki gündür neden yazamadığımı  merak etmişsinizdir sanırım.Yine okul hayatım başladı. Ne okulu diyeceksiniz.Resim kursum başladı. Şimdilik haftada 2 gün okuldayım. Bilgisayarda grafik ve animasyonada yazılmıştım ama bir tek ben istekde bulunmuşum,açılmadı.((( Hayret vallahi neden hiç istek gelmedi ki? Sanırım bütün boşta gezen gençler animasyonu,fotoshop ı biliyor demek ki.!!!

İlk işim geçen sene yarım kalan tablomu bitirmek olacak. Zaten çok az kaldı,kızıma söz vermiştim ona götüreceğim bittiğinde.

Size bir haber daha..  17 Ekimde pilates kursumuz başlıyor. Daha doğrusu,19 eylülde akşam üzeri kursları başlamıştı ama,saati bizim için uygun olmadığı için başlayamamıştık.Nurdan Hocam telefon açtı,17 Ekim pazartesi günü saat 9.30 da pilatese başlıyoruz.Gelmek isteyen arkadaşlara duyuruyorum. Pazartesi,Çarşamba ve Cuma günleri saat 9.30-10.30 arası.Ve fiyatıda sadece 50 tl.Bekleriz efendim.Malum artık sonbahardayız,ardından kış,yürüyüşümüzü herzaman yapamayacağımız için kendimize alternatif spor bulmamız lazım.Ben ce de en iyi sporlardan biri pilates.Siz siz olun her yaşta kendinize uygun sporu seçiniz.

İşte böyle günlük..Dün kurstan çıkınca yürüdük. Hava nasıl sıcaktı anlatamam. Bu sabah ise yağmurla uyandık. Malum artık sonbahardayız bu havalara alışmak lazım.

Bırakın siz dışarısının havasını,sahi sizin havanız nasıl?))))

İyi geceler.

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.