Bizim kızlar…..

İyi akşamlar… Günlerdir oy oy diye dolaştım. Ay birden gülmek geldi.))))))oy oy dedim ya sanki,

oy oooooooyyyyyyyyyy hani ya da benim 50 gram  pastırmaam pastırmaaaam,

Bir mum yaksam Konya’lımı araaaasaaam oooy oyyyyyy Konyalım yürüüü……

Vallahi birden aklıma bu türkü geldi.)))))

Bugün kü gibi güzel bir gün geçirirsem, gayet doğal aklıma neşeli şeylerin gelmesi öyle değil mi?))

Bugün bizim liseli kızlarla beraberdim. 1 ayı aşkın süredir görüşememiştik,

özlemişim hepsini. Birde bugün grubumuza 2 arkadaşımız daha dahil oldu,Bircan ve Beyhan.

3kasım2011-sinop ncabaci
Daha önce Sinop Park Otel’in roofuna gitmiştik ve çok memnun kalmıştık,ben de kızlara orayı tavsiye ettim. Sağ olsun ahçıları Özlem bizim için  erkenden  geldi işine.

Bugün farklı şeyler denemek istedik. Çıtır Tavuk, Çin Böreği denedik.Arkadaşlar ilaveten bizim geçen geldiğimizde yediğimiz otelin spacielinden yediler.blank

Vallahi  doğrusunu söylemek gerekirse ben Çin Böreğini seveceğimi sanmıyordum. Çünkü daha önce birinde yemiştim hiç sevmemiştim. Sanki bu da öyledir diye geçti aklımdan. Ama sevgili okuyucularım, harika bir lezzetti. 10 üzerinden 10 verdim. Harikaydı tek kelimeyle. Menüde öyle dolu ki, biliyorsunuz, birde diyette olunca hepsinden yememiz mümkün değil,bizde arkadaşımla paylaştık. Süperdi vallahi artık ne zaman oraya gitsem muhakkak Çin Böreğinden yerim diye düşünüyorum.)))

blankÇıtır tavukta güzeldi.Habersiz gittiğimiz halde Özlem o kadar çabuk hazırladı ki,şaşırdım kaldım. Ellerine sağlık,bu işi biliyor.Zaten İstanbul’da da uzun süre çalışmış. Çünkü Sinop’ta ki ahçılardan farklı bir tarzı var. Sunumu farklı,eli lezzetli.Birde bize saçaklı dondurma ikram etti. Çok hafifti. Daha önce

kızarmış dondurma yemiştim, ama bu çok daha güzeldi.Bizden tam not aldı. Ellerine sağlık. Umarım aynı kalite ile devam ederler.Edeceklerdir de eminim..

Bugün hava kapalıydı,iskeleye hamsi motorları dolmuştu. Geldiğimiz ilk saatlerdeki doluluk, zamanla teknelerin hareketiyle azaldı. Onlara rast gele diyorum.

 

blankblankblank

Hamsinin kilosu 2tl Sinop’ta. Bir de göreceksiniz,çivi gibi, öyle irilerdi ki birden istavrit sandım vallahi. Geçen gün içli tava yaptım,hımmm nefisti.)))) Resmini koymadım web sayfama, ne olur ne olmaz hamile bir arkadaş bakar canı çeker yapamaz diye düşündüm.))))

blankblankblank

Bugün sohbet konularımızdan  biri de Kuantum’du. Çok ilginç bir konu. Şu sıralarda fazlasıyla gündem de. Bence google girin Kuantum’u araştırın.Ve kendinizde ki gizli cevherleri ortaya çıkarın.Ve en önemlisi de muhakkak bir hedefiniz olsun.

Hedefini bilen tüm gemilere, bütün rüzgarlar yardım eder unutmayın…

Haydiiii, bu kadar sohbet yeter,Bakalım Fatmagül’de neler oluyor?

İyi geceler.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.