Bugün Arife….

Sabahın erken saatlerinde telefonum çaldı,hem de ev telefonum. Baktım kızım arıyor.Babasını ,beni ve dedesini cepten aramış, ulaşamayınca bu sefer evi aramış meraktan. İyiyiz dedim. Duymadığımızı söyledim.Sabah sohbeti yaptık bir süre,yürüyorum şimdi burada hava çok güzel dedi. Sonrada Belgrad Ormanlarına yürüyüşe gidelim istiyoruz dedi.

Telefon konuşmamızdan sonra kahvaltı yaptım. Daha sonra neden olduğunu bilemediğim bir heyecan kapladı içimi . Evet dedim çocuklar yola çıktılar bugün geliyorlar. Kızım arıyorken araba sesleri geliyordu ,sorduğumda yürüyorum demişti. Ama ben sanki arabanın içinde gibi düşündüm. Ve o hızla başladım hazırlığa. Önce tavuk pişirdim. Börek yaptım. Çorba pişirdim. Tatlı yaptım.Pilav yapmadım ki,eğer gelirlerse fazlaca yaparım diye düşündüm.

Sonra ütüleri yaptım. Ama bunları öyle bir heyecan içinde yapıyorum ki,koşturuyorum resmen. İşim bitti,şimdide kapımın veya telefonumun çalmasını bekliyorum…..

Saat 16.12 oldu. Hala ses seda yok. Aslında ben açsam telefon herşey ortaya çıkacak ama,ben sanki hala gelirler ümidiyle kendimi avutuyor,tatlı bir heyecan yapıyorum)))…

Şimdi evlatları gurbette olan anneleri daha iyi anlıyabiliyorum.

Bizde bayramlarda hep Ankara’ya, kayınvalide ve kayınpederime giderdik. Babam kesin balkonda bekliyor olur,kayınvalide de mutfakta yemek telaşında olurdu. Ozaman bu heyecanı tam anlayamamıştım,ama şimdi çok iyi anlıyorum…

Eminim bir çoğunuz beklediği yolcular vardır.Hepsi yerine hayırlısıyla ulaşır ve sizler de güzel bir çiftte bayram yaparsınız.))

Bu bayram üzeri yaşadığımız olumsuzluklar hepimizi üzsede, bayramınızın güzel,mutlu geçmesini diliyorum…

Hepinize iyi bayramlar…

Acaba benim çocuklarım gelir mi dersiniz????

Bumerang Ödülleri Oy Ver!Not:Sevgili okuyucularım bu arada oylama 11 Kasım Cuma gününe kadar uzatılmış. Bu bayram,gelen konuklarınızdan da benim için oy isteyin olur mu?)))))Bana bayram hediyesi vermiş olursunuz.))) Ne yüzlüyüm değil mi?)))Ama siz yabancı değilsiniz ki. Benim arkadaşlarım,okuyucularım, dostlarımsınız. Hepinizi seviyorum.Sevgiler Sinop’tan.))))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.