Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi…

Dün gece yine sinemadaydık. Yeni filmlerden biri oynuyordu. Onur Ünlü’nün yönettiği, Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi.

Üstelik bu film, 18.Adana Altın Koza Film Festivalinde, En iyi Film,En iyi senaryo, ve oyunculuk dalında ‘Özel Toplu Performans’ödülü almış.

Sinemada tüm yerler dolmuştu, hatta yandaki merdivenlere oturup izleyen bile oldu.Film başlamadan önce, Ahmet Boyacıoğlu ve Cengiz Bozkurt konuşma yaptılar.

Selçuk Yöntem, Ezgi Mola ve Bülent Emin Yarar gibi tanıdığımız sanatçılar filim kadrosunu oluşturuyordu.

Filmde ince espiriler vardı, bazı sahneler de  Hamlet’i hatırlatıyordu.Ama küfür o kadar fazla kullanılmıştı ki dozu kaçmıştı anlayacağınız. Hem de ağıza alınmayacak cinsten.Bu kadar çok küfürle süsleyeceklerine, o sahneleri daha ince espiriler kullanarak sevimli hale getirebilirlerdi.

Bazı espirilere bolca güldüm, acıklı hikaye derken dram değildi, Ahmet Boyacıoğlu’nun tabiriyle, mantı üstüne kırmızı biber gibiydi.

Filmi beğendin mi diye sorarsanız …….malesef beğenmedim.(((Çok fazla küfür tadını kaçırdı.

Halbuki en iyi film ödülünü almış ama, benim zevkime hitap etmedi işte..

Türk sinemasına destek adına, yine de siz gidin bence.Kim bilir, belki de beğenirsiniz.))

İyi geceler.

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.