GÜLE GÜLE 2011…..

Kusura bakmayın ne olur,bu sıralar sizi ihmal ettiğimin farkındayım. Kendimi resim yapmaya bir bıraktım,kalkamıyorum başından.Meğer ben ne zevk alırmışım resim yapmaktan.)))

İyi ki de resim kursuna gitmişim, bir yerde de çok iyi oldu,çünkü malum hastalığım dolayısıyla dışarı çıkamadığım günler kendimi resim yapmak ve kitap okumakla oyaladım.Ama işte fazlaca kaptırınca kendimi, bu seferde günlüklerimi aksattım. Yalnız birde şu var, bu sıralar grip olunca dışarı hiç çıkmaz oldum ve  o zaman da yazacak şey bulamadım.))

Artık beraberiz işte. 2011 re güle güle demeğe hazırlanıyoruz.Neler getirdi veya neler götürdü sizden 2011?.Hoşnutmuydunuz 2011 de yaşadıklarınızdan?

Vallahi benim içinde hem iyi idi, hem kötü. İyi taraflarından biri  arkadaşlarımla Norveç’e gittim  ve çok güzel bir gemi seyahati gerçekleştirdim.Kızımın çok güzel bir işi oldu,eski dostlarımızdan biri emekli olup ailesiyle Sinop’a dönüş yaptı. İlk aklıma geliveren güzel şeyler bunlar.)))

Kötülerin başında da senelerdir dost sandığım 2 kişinin gerçek yüzleriyle tanışmam oldu. Bu işler senelere bakmıyor demek ki,bozuk karekter varsa ortada bir şekilde su yüzüne çıkıyor. Sen ise geçirdiğin günleri düşünüp,bunca sene neden tanımamışım diye düşünüp duruyorsun. Sonra da, geçte olsa gerçek yüzlerini görmenin üzüntüsünü yaşıyorsun. İnsan oğlu çiğ süt emmiş diye boşuna demiyorlar. Er veya geç bazı şeyler ortaya çıkıyor ve kişiler karakterlerini bir süre sonra saklayamıyorlar.. Ben yine de geçmiş günlerin hatırına kendileri için kötü birşey söylemiyor va üstelik hakkımıda helal ediyorum. Çünkü ben şimdiye kadar kimse için kötü birşey düşünmediğim gibi,kötü bir yorum da yapmadım,hepsini Allah’ havale ettim. O ne yapar bilemem tabii.))

Bunun dışında yine ameliyatım alıyor sırayı. Ama iyi ki fark edildi ve iyiki ameliyat olup kurtuldum değip,seviniyorum.))

Çok şükür yine sağlıklı ve mutluyum.Bu sadece benim için geçerli değil tabii. Çevremdeki sevdiklerimin mutluluğuda benim mutluluğum oluyor. Çok şükür ki,arkadaşlarım dostlarım içinde iyi bir yıl oldu.

Şimdi 2012 deeeee……Önce sağlık diliyorum tüm sevdiklerime ve tüm insanlığa. Sonra yine bol bol gezmeler, bol paralar diliyorum.İki yüzlü kişileri çevremden uzak tutmasını diliyorum. Kötü, yalancı,karekteri bozuk kişilerle bizleri ve sevdiklerimi karşılaştırmasın diliyorum.Çevremde içi dışı bir insanlar nasip etsin,dosluklarımızı arkadaşlıklarımızı bozacak kişilerden tüm sevdiklerimi korusun Allah’ım diyorum.

Yurtta sulh ,cihanda barış,dostluk kardeşlik,sükünet diliyorum.Hastalara şifa,İşsizlere iş, bekarlara eş, çocuk isteyenlere çocuk versin,kimseleri akıllarından yoksun etmesin,dert verip kapılara baktırmasın diyorum..Yuvalarımızda her daim sevgi, saygı,huzur olsun ve herkes sevdikleriyle birlikte olsun diyorum…Ayy çok mu şey istedim? Unuttuklarımda kalmıştır muhakkak. Artık siz devamını getiriverin olmaz mı.?)))

Dün akşam yine kısa süreliğine de olsa konservatuvara gidip arkadaşlarımla  beraber oldum.Şarkılara eşlik ettim. Onların yeni yılını kutladım ve güzel dileklerimizi paylaştık.

blankblank

Oradan da başka bir oturmaya gittik. Ilgaz’ın yaptığı akrobasi hareketleri ara ara beni çok heyecanlandırsa da, çok güzel bir gece ve doslukların paylaşıldığı,eski günlerin yad edildiği manzarası harika , güzel bir  oturmayla 2012 yi karşılama hazırlıklarına başladık.))

blankblankblankblankblankblankblank

 

Bu akşam ki niyetimiz, Noel Baba olup, arkadaşlarımızı, evlerinin kapılarından girip ziyaret etmek.Keşan Müftüsünü kızdırmayalım diye bacadan girmeyi düşünmüyoruz.)))))

Sevgili arkadaşlarım,dostlarım,okuyucularım…

2012 de güzel günleri hep birlikte yaşamak dileği ile,sizlere kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum…

blank

2012 YILINIZ KUTLU VE MUTLU OLSUN…)))

 

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Yorum

  1. blank

    Harika bir özet olmuş.. bütün dualarına amin dedim.. öptüm

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.