YENİ BİR SAYFADAN MERHABA…

 

Değişiklik her zaman iyidir biliyorsunuz. İnsana moral verir,çalışma aşkı aşılar.Yeni fikirler üretmenize olanak sağlar.

İşte aşağı yukarı 2 yıldır sizlerle paylaştığım sitemin dizaynını dünden itibaren yenilemiş bulunmaktayım. Belki alışmanız zaman alabilir ama,daha çok yazıma ulaşacağınız görüşündeyim. Umarım beğenmişsinizdir.

Sevgili okurlar dün Samsun’a gittim. Doktorum 1 ay sonbra kontrole gel demişti. Çok şükür herşey yolunda. Hatta bana 2 ay sonra sporuma bile başlayabileceğimi söyledi. Tabii bu çok sevindirici haber.)))

Dün Samsun’da çok vaktim vardı , ben de Yeşilyurt’a gider ,rahat rahat mağazaları dolaşır,vitrin bakarım diye düşündüm.

Fakat hastane çıkışı dolmuşa bindiğimde,dolmuş şöförünün pisikopat oluşuyla biraz moralim bozuldu. Duraktayken 2 dolmuş yanımdan geçti ama durmadı. Ben beklerken epey bir süre sonra geri geri gelen bir dolmuş gördüm. Durdu,  baktım içinde yolcu var,Yeşilyurt dedim ,tamam binin dedi. Tam şöförün arkasındaki koltuğa oturdum. Epey bir bekledik,afedersiniz neden bekliyoruz diye sordum.24-25 yaşlarında görünen şöför bana dönüp gözlerini çıkarıp,yolcu bekliyorum dedi. Bu hareketi ve konuşmasından bir bozukluk olduğunu düşündüm ve sustum. Epey bekledi gelen giden olmadı ve sonra hareket ettik,yol boyunca oturan veya yürüyen her insana korna çaldı. Yolda zikzak çizerek gitmeye başladı. Sürat yaptı. Sonradan 2 yolcu daha bindi,yanıma oturan kadın,’’ aaa bu manyak mı ne böyle zikzak gidiyor’’ dedi. Ben hemen koluna vurdum ve elimle biraz kafadan üşüdük galiba dedim.

blank

Kadın hemen indi. Neresi olduğunuda bilmiyorum,kadına sormak istedim,şöför duyar diye de korktum sormaya ,velhasıl dualarla yola devam ettim ve Yeşilyurt’un önünde de sağsağlim indim..Allah böylelerinden hem yolcuları,hem yayaları ve taşıt kullananları korusun. Neden plakayı alıp şikayet etmediğimi de şu anda bilemiyorum,üzgünüm.((((

Yeşilyurt’ta malesef beğenebileceğim hiçbirşeye rastlamadım. O kadar çok mağaza gezdim ama birşey alamadım.Akşam saat 17.30 da zor yapacağım için en iyisi sinemaya gideyim dedim ve’ Dedemin İnsanları ‘filmine gittim.

Arkadaşlar müthiş bir filmdi. Çağın Irmak gerçekten çok iyi bir film çıkarmış.Çetin Tekindor harikaydı, orada ki çocuk oyuncuda müthişti.Aslında kimsenin hakkını yememek lazım ,diğer oyuncularda harikaydı. İmkanınız varsa bu filmi muhakkak görün ben çok beğendim.

Girit Adası’ndan göçen bir ailenin ne şartlarda Türkiye’ye geldiği,karşılaştıkları problemlerle ilgili bir filmdi. Ve özellikle de dedesini çok seven, Rum olmasının verdiği rahatsızlığı değişik kaprisler ve hareketlerle ortaya koyan minik oyuncuda çok başarılıydı. Vee  Mehmet Beyin ,Türkiye’de o yıllar uygulanan, sıkı yönetimde ki tavrı…..

Herşeyiyle görülmeye değerdi.

blank

Bu arada yeni bir resme başladım. Sonbaharda ormanda ağaçlar arasında bir ev. Ama bunu yapmak çok zormuş. Benim yapacağım resimlerde insan ve özelliklede kadın figürleri olmalı, ben Pino Deani’nın resimlerinden yapmalıyım.)))

blank

Bugün Cuma . Yeni yıla 1 hafta kaldı.Vallahi uçup gitti yine koca bir yıl. Hastalığımdan kuramadığım yeni yıl ağaçımı ancak bugün kurdum. Gözüme çok güzel göründü)))..

Şimdiden hepimizin yeni yılı kutlu ve mutlu olsun…Sevgiler…)))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.