GİZLİ ANLARIN YOLCUSU..AYŞE KULİN..

Ne yaptın Ayşe Kulin sen yaa..Ne kitap böyle. Nasıl aklına geldi ve nasıl cesaret ettin bu kitabı yazmaya ..Bravvo doğrusu..

Bakın internetti araştırdığınızda aşağıda ki şekilde anlatılıyor kitap.

Gizli Anların Yolcusu Kitabın Konusu

‘’Uzun zamandır çıkmadığı yollarda kaybolanların hikâyesi…
Ayşe Kulin yeni romanında aşkın değiştirdiği ve bir daha hiç aynı olmayacak hayatları anlatıyor.
Çağdaş edebiyatımızın en sevilen yazarlarından Ayşe Kulin, Gizli Anların Yolcusu ile bir kez daha okurlarını şaşırtıcı gerçeklerle yüzleşmeye zorluyor. Bu kitap yerleşik ve düzenli hayatlarımızın nasıl da pamuk ipliğine bağlı olduğunu, bir anda yıkılıp gidebileceğini gösteriyor bize… Acı bir kaza… Bir anda ağızdan kaçan bir söz… Ansızın yayınevine gelen bir dosya… Birbirine dolanmış eşarplar… Bütün bunlar, aykırı bir aşkın başını ve sonunu belirlemeye yeter mi?
Gizli Anların Yolcusu, pek çoğumuzun anlamakta zorlandığı, yargılamakta ısrar ettiği bir aşkın romanı. Ayşe Kulin her zamanki ustalığıyla yaklaşmaya korkulan bir konunun üstüne giderek tabuları yıkmayı deniyor.
Bu romanda sadece aşkı değil, toplumun zorladığı hayatları, harcanmış çocuklukları, kendi içindeki sırlarla en yakınlarını yaralayan ailelerin öykülerini soluk kesen bir tempoyla okuyacaksınız.’’

 

Daha önce bahsetmiştim, kızım yeni yılda 3 kitap yolladı okuyayım diye .

Ve ilk bu Ayşe Kulin’in kitabından başladım. Sabaha karşı saat 4.00 de başladım. Saat 6.00 olmuştu hala ben okuyordum. Sonra günlük işlerime devam ettim ve her boşlukta bu kitabın elimde olduğunu fark ettim.Bırakamadım elimden,şimdi ne olacak ne olacak diye. Ve ister inanın, ister inanmayın 426 sayfalık  kitabı 1,5 günde bitirdim. İlk kez bu kadar çabuk okudum. Ama bırakmak mümkün olmadı elimden.

Pek konuşulmayan, günlük yaşantılarımızda hiç değinilmeyen bir konuyu büyük bir cesaretle işlemiş.!!!Bazen, toplumumuzun zorladığı hayatları, bu yolda harcanmış çoçukları,  delikanlıları anlatmış.

Bu arada Eda’nın durumu,Zeynep’in durumu…Allah korusun yani,çok kötü…Hemen anında değişiyor hayatın gidişatı.

Bu bir hastalık mı,arayış mı..Bilmiyorum.Ama yok mu, çoook var. Ara ara filimlere konu olan,duyduğumuz  ama asla üzerinde fazla konuşmadığımız bu konular..

Böyle bir durumda eşler ne yapar.???Mümkün değil kabullenmek.Bazı durumları görüyor,duyuyoruz,aa şunun metresi varmış diyoruz,karısını aldatıyormuş konuşmaları geçiyor. Ve bazen kadın aldatıldığını bile bile yaşantısına devam ediyor veya ayrılıyor. Bazen de kocasını, başka bir kadına kaptırmamanın mücadelesine giriyor..Ya böyle bir durumda…?? Kimle nasıl mücadele edersin? Yorumuda, anlatmasıda zor..

Bir de kıskanç ve aşık bir ortak var,Handan!!!

Bora’mı kim?Söylemem,anlatılmaz ki zaten….Okuyup sarsılacaksınız.

En iyisi kitabı hemen okuyun..

Sonunu şiddetle merak edeceğiniz için, elinizden bırakamayacaksınız,ben den söylemesi…

 

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Vadideki Zambak..Balzac

Bu defa da bir dünya klasiği bitirdim. Bu romanı yıllar önce okumuştum, bu defa yine …

2 Yorum

  1. blank

    Ayşe Kulin en sevdiğim yazarlardan, hemen hemen tüm kitaplarını alıyorum. Bu kitabı da almıştım ama bir türlü vakit bulamadım okumaya, en kısa sürede okumaya başlıyacağım. Bir kitap eğer elinizden düşmek bilmiyorsa bilin ki bunda en büyük başarı yazarındır.
    Selamlar güzel ablam..

  2. blank

    Tabikii..))Sevgiler Gül.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.