HOŞGELDİN..SEFALAR GETİRDİN…

Ay ne iyi ettin de geldin..Ne özlemiştik seni…Gözlerimiz yollarda kalmıştı..

Bu sene bize neler getireceksin diye de, pek çok meraktayız.

Dün gece daha sen gelmeden, 2011 i güler yüzlü yolcu edelim diye gezmelere çıktık. Dostlarımızı, sevdiğimiz arkadaşlarımızı, evlerinde ziyaret ettik.

Sonra da baktık ki az kaldı gelmene, hemen attık kendimizi Sinop’un gecelerine.

blankblank

 

Tam iskeleye geldik,baktık karşı otellerde havai fişek gösterileri başladı.. Aaa dedik,geldi geldi…

Sarıldık birbirimize..Seni görmesekte ,hissettik,aramızda olduğunu..Başladık sevgi gösterilerine.)))Ne iyi ettin de geldin.Ne ihtiyaçımız varmış sana.)))

Bize de iyilik yaranmaz,sanki çok çektik 2011 den de, gözlerimiz yollarda seni bekler olduk.)))

Saatlerin ilerlemesi gibi, günlerin geçmesi..Aslında ha 2011-2012-2013..ne oluyor ki? Sadece rakkamlar değişiyor.. Geçen zaman ise ömrümüzden. Bak bakalım eski resimlere,neler bırakmışsın geride anlarsın.))

Aman olsun böyle yazıpta seni üzmeyeyim. İyi ettinde geldin..Hoşgeldin sefa geldin..İnşallah güzel şeyler getirmişsindir hepimize….

2012 ye bu kadar karşılama konuşması yapmak yeter. Şimdi gelelim fasulyenin faydalarına.))

Dün akşam yemek sonrası önce hediyelerimi açtım. Çok güzel şeyler almış arkadaşlarım ve eşim. Hepsine çok çok teşekkür ederim.

Saat 21.00 sularında da ev dolaşmalarımıza başladık. Çok güzel yolcu ettik 2011 anlayacağınız.

blankblankblankblankblankblankblankblankblank

Yalnız bir eksikliği dile getirmek istiyorum. Acaba neden belediyemiz,parkta bir havai fişek gösterisi yapmadı ki? Yani aslında hava yağışlı olmadığı sürece yeni yıl geceleri,kutlamayı açık havada yapmak isteyenler için bir program yapIla bilirdi. Sinop’ta böyle birşey hiç gerçekleşmedi. Ben hatırlamıyorum.Bir müzik gösterisi ,ardından havai fişek gösterisi derken, insanlar alanda birbirleriyle, birlik beraber içinde yeni yıla girebilirler. Bence belediyemiz,seneye bu konuda bir formül düşünse çok iyi olur.

İşte 2012 geldi arkadaşlar. Umarım sizde eski yılı yolcu ederken,yeni yılı mutlulukla karşılamışınızdır..

Her gününüz mutlu,sağlıklı,saygılı ve sevgi dolu olsun..))))İyi pazarlar..

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.