İSKENDER..ELİF ŞAFAK..

Bu kitabı biraz önce   bitirdim.Hemen de ben de bıraktığı izlenimi yazmak istedim.

Kitabın girişinde bir soyağaçı var.Ve baştan sona o soy ağaçındakileri tanıtıyor. Okumaya başladığımda ne zaman roman başlayacak acaba diye düşündüm. Hatta bazen kim kimin nesiydi diye soy ağaçına dönüp baktım. Sonra anladımki ve daha doğrusu artık konular oturmaya başlamıştı ki,romanın böyle devam edeceğini gördüm.

Doğudan gelip İstanbul’a, sonra Londra’ya göç eden, kürt bir ailenin dramını anlatıyor.

Geçmişleri,Londra ‘ da ki yaşantıları, babanın ailesini terk etmesiyle zaten sevgi olmayan bitmiş bir evlilikte yaşanan mutsuzluklar. Ellias’ın yaşantısına girmesiyle oluşan dedikodu ve suçlamalar. Peki bu olayları kim nasıl halledecekti.?.İşte burada da töre hemen çıkıyor ortaya.

Bu görevde İskender’in oluyor..Nasıl mı oluyor,ne sebeplemi oluyor,sonra Yunus’a ve Esma’ya ne oluyor?..Ya Pembe ve Cemile’yi nasıl bir son bekliyor.?

Hepsi bu kitapda.Önce kişileri tanıtsada,bir süre sonra hepsini tanıyıp kitabın akışına bırakıyorsunuz kendinizi. Okuna bilir bir kitap..443 sayfa.

Ve şu anda Sinop 2. Kitap Fuarında da satılıyor.Bilgilerinize..

Hepinize güneşli Sinop’um dan sevgiler yolluyorum, iyi sabahlar.

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.