İyi geceler…

Yazamadım yoğunluktan..

Cuma akşamı malum herzamanki gibi konservatuvardaydım.Yine güzel şarkılarla gecemizi  renklendirdik.Arkadaşlarımla yeni yılın ilk icrasında güzel vakit geçirdik.

blankblankblankblankblank

Bu günde bir başka arkadaşımda oturmadaydık. Hoş sohbetli güzel bir gün oldu. Arkadaşımda öyle güzel hazırlanmış ki…Off off hepsi birbirinden nefisti. Ellerine sağlık. Manzarada çok güzeldi.

blankblankblankblankblankblankblankblank

Bu durumda geriye resimleri paylaşmak kaldı.)))

İyi geceler dileyeyim..Hepinize güzel pazarlar…

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

3 Yorum

  1. blank

    Nilgün abla, diyet ne oldu? bitti mi? benimki 3 gün önce başladı da.. böyle oturmalarda insan diyetteyim nasıl der bilemiyorum :))) öptüm.

  2. blank

    Sadece sabah kahvaltılarında diyetteyim. Ameliyatım dolayısıyla biraz erteledim.))Oturmalara gidip de diyet yapmak çok zor.

  3. blank

    vallahi bende cok istedim sizlerle olmayi. hersey mukemmel gorunuyor. cok sanslisin arkadasim.
    opuyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.