Çalışanım da sanki…

Sanki devlet dairesinde çalışıyormuşum gibiyim aynı şu sıralar. Sabah 8.45 akşam 18.00 mesai saatlerim.)))

Vallahi bugün eve geldim, yemek hazırla, çamaşır yıka, bir yandan yarının yemeğini pişir, sonra ütü yap… Aaaa bir tek çocukların ders çalıştırılması yoktu. Emekli olmadan ki zamanıma geri dönmüş gibi hissettim kendimi.)))

Hala kendime ait okumadığım romanları emekli olunca okurum diye saklıyor, bazı kumaşlarımı emekli olunca dikerim diye elimde tutuyorum.))Kaçıncı emekliliğimi bekliyorsam.)))Vallahi günler geçmiyor diyene şaşıyorum. Bana da 24 saat yetmiyor.

Ama size güzel haberim var Pino Daeni’nin kadın figürlü resmini, bugün en nihayet bittirdim.))) Henüz imzamı atmadım, resmin kurumasını bekliyorum.Yarın portre çalışmama başlayacağım kısmetse. Sonra da kızımın istediği karga resmini boyayacağım. Bittiğinde büyük bir mutluluk duydum. İnşallah sergimize gelirsinizde hepimizin yaptığı birbirinden güzel resimleri görürsünüz.

Birkaç gündür, Sinop’ta hava günlük güneşlik görünse de, yine soğuğu yerinde. Ama buna da şükrediyoruz. Hiç olmazsa kar yok.

Yarın yine işim çok toplantımda var. Ne ise keşke böyle güzel ve faydalı günler olsa. Artık dizide izleyemiyorum. Hürrem’in yüzü yanmış gibi geldi biraz önce TV önünden geçerken. Ne ise işlerimi bir yoluna koyayım da dizilere kaldığım yerden devam ederim. Zaten 6 ayda izlemeseniz pek bir şey değişmiyor, kaldığınız yerden devam ediyorsunuz.

Ne ise bu kadar sohbet yeter. İşim çok, işim.

Sizlere iyi geceler diliyorum..Aaaa saat kaç olmuuuuş…..

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

2 Yorum

  1. blank

    CANIM ARKADASIM MERHABA YILLAR SONRA BENI HATIRLAYABILECEK MISIN BAKALIM ?SEVGILERIMI GONDERIYORUM…..GORUSEBILMEK DILEGIYLE…..

  2. blank

    Henüz hatırlayamadım..?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.