444 38 33

Nasılsınız bakalım arkadaşlar?…Hayret değil mi,bu saatte günlük yazıyorum.)))
Ne yapayım meşgul kadınım vesselam.)))Ya resim kursuna gidince böyle oldu,birde arada ki boşluğu kapatayım diye hergün gidince akşama size yazacak enerjim kalmadı.
Dün malum sevgililer günüydü..Neler aldınız sevdiklerinizden?
Çok benciliz çoooooooook.. Aşağıda ki video yu izleyince neden böyle dediğimi anlayacaksınız..))))Ama ben yine de birşey almasını isterim gerçekten.)))Allah’tan bu sene metezoruyla 1 kırmızı gül aldı.))))

Ben de, sevgiliniz olsun olmasın, ama eminim ki birçok sevdikleriniz vardır, hepinizin sevgililer gününü kutluyorum.)))
Sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, mutlu günler diliyorum.
Bugün biraz ordan burdan konuşalım istedim.Size yeni öğrendiğim birşeyden daha bahsetmek istiyorum.
Şöyle ki, evde yaşlı bir hastanız var. Doktora götüremeyeceksiniz. Ozaman ne yapıyorsunuz biliyormusunuz? 4443833 ü arıyorsunuz. Bir doktor ve 1 hemşire evinize gelip hastanızı muayene ediyor,kanı alıyor tahlillerini yapıyor,sonuçları ve reçetenizide size veriyor. Evde tedavi olabiliyor hastanız. Böyle bir hizmetin varlığını duyunca inanın çok sevindim.
Daha geçen gün bir tanıdığımın annesi (89) rahatsızdı, arkadaşım Sinop’ta ki eski hastaneye gidip bir form doldurdu, ev adresini ve telefon numarasını verdi, öbürgün doktor ve hemşire gelip ilgilendiler. Allah’a şükür iyi de, tekrar gelmeleri gerekmedi. Yoksa iyileşene kadar takip ediyorlarmış. Verdiğim bu numarayı bir yere not edin , bakarsınız birgün size veya arkadaşlarınıza gerekebilir.
Bugün Attilla Savaş Bey’den bir mail aldım.Bazılarınız hatırlaya bilir belki, web sitem de yayınlamıştım,Sen Yoksun Sinop’ta şarkısının bestecisi.
https://nilguncabaci.com/2011/05/yoksun-sen-sinopun-ask-sarkisi/
Mailinde yeni bir icadından bahsetmiş bana. Su damacanasıyla, halı yıkama makinası yapmış. Youtube koymuş. Nilgün Hanım web sitenizde yayınlarmısınız ,herkes faydalansın demiş. Elçiye zeval olmaz. Çok ilginç geldi. Neden olmasın bir izleyin bakalım, belki aranızda yapmak isteyenler çıkabilir.

İşte dostlar ordan burdan sohbet ettik yine bu sabah. Bu arada yeğenimin bir bebeği oldu. Şeker mi şeker…
Allah bağışlasın.. Güzel,sağlıklı ömürler versin..Hayat yeniliklerle daha da güzel. Hoş geldin DESTAN…

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.