Bir Yumak Mutluluk…

Debbie Macomber’in romanı.474 sayfa.

Aslında bu kitapdan önce Küçük Mucizeler Dükkanı kitabını yazmış. Ama ben yalnışlıkla önce bu kitabı bitirdim.Bir örgücü dükkanın da , örgü örme kursuna katılan 4 bayanın hikayesi.Kursu veren Lydıa, çok büyük bir hastalığı atlattıktan sonra ,yaşama yün sattığı bu dükkanla bağlanıyor. Ve açtığı örgü kursuna  gelen kursiyerlerin sorunları, hayatlarından bir kesit ve yardımlaşmalarıyla devam eden bir roman.

Kitabın tanıtımında da şöyle diyor:

Geçmişte yaşadıklarım bana şunu öğretti: Hepimiz bu dünyaya, hayatımızı en iyi şekilde yaşamak için geliyoruz ve inanın bana, hayat saklanarak, umutsuzluklarla, pişmanlıklarla harcanamayacak kadar kısa. Dertler ve sıkıntılarla boğuşurken her gün, bir öncekinin aynısı gibi görünmeye başlıyor. Oysa ki her yeni gün kendi mucizelerini de beraberinde getiriyor. Hem de en beklenmedik anlarda…

Doğduğumuz andan itibaren hepimize birer yumak iplik veriliyor; bundan mutluluğun desenlerini örmek ise bizim elimizde…

Ve  bakın örgü için denilenler de:

Örgü örmek,insanın ellerini çalıştırıp zihnini rahatlatan,ruhunu özgürleştiren bir meditasyondur.

Darlene Hayes

Örgü örmek dünyanın en iyi hobisidir.! Yaratıcı ,iyileştirici, stres azaltıcı,rahatlatıcı ve ödüllendirici olmasıyla, insanın yaratıcılığını ifade etmesinin, yavaşça gevşemesini sağlamanın en iyi yoludur.Sizlerde örgüyü hayatınızın bir parçası haline getirerek bunlara erişebilirsiniz.

Kate Buller

Bu da gösteriyor ki,  kitap okuyup bilgileneceğiz, örgü örerek de rahatlayacağız…

Bana şimdi müsade , örgümün başına geçeyim.)))İyi geceler.

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Vadideki Zambak..Balzac

Bu defa da bir dünya klasiği bitirdim. Bu romanı yıllar önce okumuştum, bu defa yine …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.