Sinop’tan taze taze haberler…

Hay maaşallah…. Yine ne çok haber birikti.Bazılarını yazayım , bazılarınında link ini vereyimde siz oradan okuyun diye düşünüyorum.

Yarın akşam, Halk Eğitim Merkezinde Şef Rüstem Kaya eşliğinde Türk Halk Müziği Konseri var. Rüstem hocam, bugün davet etti beni de haberim oldu.

Cumartesi akşamı,  20.30-21.30 saatleri arasında 7 kıtayı bir araya getiren ve insanların, kurumların ve yönetimlerin iklim değişikliğiyle mücadele için sembolik olarak ışıklarını bir saatliğine kapatması eylemi olan, Dünya Saati Kampanyasına,Sinop  Üniversitesi, ilk defa bu yıl “Küresel Isınmaya Karşı Sinop Üniversitesi Işıklarını Kapatıyor” sloganıyla katılıyor.Ve Uğur Mumcu Meydanına bu etkinliğe katılımınızı bekliyor.

blank

Geldik Pazar gününe:Belediye Başkanımız Baki Ergül, Melia Kasım Otelinde saat 14.00 de halk toplantısı yapıyor.Başkanımızın neler yaptığını ve neler yapacağını merak ediyorsanız bu toplantıya katılmalısınız diyorum.

blank

Yine aynı gün, Yetenek Sizsiniz yarışmasından tanıdığınız, Sinop’lu ilizyonist Halit İncedayı’da Sinop’a geliyor. Atatürk Spor Salonunda saat 13.00-15.00-17.00 ve 19.00 da gösterisi var.Bunu da duyurayım..

Ahh ahh bir haber daha var. Günler önce duymuştum ama birileri yazsın diye beklemiştim. En nihayet bugün flaş haber olarak Sinop’un yerel gazetesinde yayınlandı.Sinop’a şimdi de,eski radar üssüne,Füze Test Alanı kuruluyor. Linki vereyim, hem okuyun hem de videoyu izleyin..Yorum sizin..

http://www.vitrinhaber.com/haberdetay.asp?id=6057

Hepinize iyi akşamlar..

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

4 Yorum

  1. blank

    Sinop ta füze atış denemesi yapılması fikri hiç hoşuma gitmedi 🙁 malum bizim ev oralarda.. Sn. Valimize de bu konuda müracaat olmamış, Belediye başkanımızda şehir içinde uygun olmaz demiş (başka bir haberde okudum) Tepemize bir füze düşerse diye korkarım vallahi.. sonuçta deneme yeri deniyor..

  2. blank

    Merhaba canim,

    bugun iyiyim bak sayfana geldim.
    is sahasi acilir gencler icin iyi olur.
    bizim cocuklugumuzda at yarislari yapiliyordu orada.
    simdi fuzeler.
    bizimkilerde cok yakin biliyorsun. ama hayirlisi derim. sinop her yonuyle cekici bir sehir. geldigimde her zaman yenilik goruyorum eski lere nazaran simdi cok modern vede harika bir tatil kasabasi benim icin.
    hoscakal selamlar eger annemleri gorursen.
    uzaklardaki arkadasin.

  3. blank

    hiç hoşuma gitmedi.öyle çok iş imkanı çıkacağınıda sanmıyorum.sonuçta askeri bir alan olacak.iş gücüde kendi içinden olacaktır.butip füze denemeleri genellikle yerleşim yerlerinden çok uzaklarda çöl ortalarında filan yapılır benim bildiğim.hadi bizde çöl yokta.bu kadarda şehir içi sayılabilecek yakınlıkta bir yerde yapılmamalı.tamamen hazır mekandan faydalanma amacıyla alınmış bir karar sanırım.orası başka bir şekilde değerlendirilemezmiydi. bir kerede oh be diyeceğimiz bir proje gelsin sinop a.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.