Hoş geldin Atilla….

2 gündür size yoğumluktan yazamadım. Misafirlerimde vardı.Cuma sabahı yeğenimin arkadaşına kahvaltıya davetliydik.Boğaza karşı kahvaltımızı yaptık,sohbetimizi ettik,  Sarıyer’de biraz alışveriş yaptık.

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Dün de Sinop’tan gelen yengemle buluşup Telli Baba’yı ziyarete gittik.Dualarımızı yaptık,namazlarımı kıldık,adaklarımızı adadık. Sonra da

üst tarafta bulunan çaybahçesine çıkıp kahvaltımızı yaptık boğaza karşı.Ahh ahh rejim dışı yemekler yesemde yürüyüşlerle arayı kapatmaya çalışıyorum.))))

Akşamda ailemize yeni katılan yeğenimiz oğlu Atilla bizim ziyaretimize geldi. İlk gördüğümüz için çok heyecanlıydık. Daha 2,5 aylık , nasıl şeker, nasıl tatlı anlatamam. Allah nazarlardan korusun. Bebeğimiz le birlikte dün gece bütün akrabalarda bir araya geldik.Yeğenler, yeğenlerimin eşleri, çocukları, ablalarım, eniştem ….Oooo senelerdir bir arada olmayanlar hepsi katılmıştı o geceye, Attilla’nın şerefine. Tesadüf aramıza o gece Avusturya’dan Türkiye’ye dönen ağbeyimde gelince 4 kardeş yine bir arada olduk.

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Herhalde bu akşam çekilen resimlerimizin her biri tarihi özellik taşıyacak bizim için.Ne kalabalık aileymişiz meğer.)))))

Atilla’nın  ve ağabeyimin ,uykusuna endeksli olarak evlerimize dağılırken hemen biz yeğenim Filiz’le tekrar bir program oluşturduk. Yıllardır görmediğim arkadaşım ve yeğenimin halasını görmeye Etiler’e gittik. Saat 23.00 den 1.45 e kadar hasret giderdik Süheyla’cığımla. Yine çıtıpıtı çok tatlıydı arkadaşım.

Dönüşte de yeğenimin oğlunun çalıştığı Kafes Cafe’ye, dondurma yemeğe gittik Etiler’e. Hava sisli olduğu için buz gibiydi, bir de dondurma yiğince daha bir donduk. Kendimi şallara sarılmış olarak Buz Bar’da hissettim.Ne ise arabaları sıcacıktıda eve gelene kadar ısındık. Saat 3.00 de yatağa girdim. Vay be gece hayatı bu galiba.))))

İşte bu sabah hemen günlüğümü yazıp,İstinye Parka gideceğim.

Şimdilik haberler bukadar. Sizlere de bana da iyi pazarlar. Görüşürüüüüz.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

5 Yorum

  1. blank

    Ahhhh bi ben yokum!!!!!!! Tüm aile biraraya gelmiş!!!!!!! Attila ÇOOOOK tatlı <3

  2. blank

    arkadaşım dediğin kadar var çok tatlı maşallah

  3. blank

    Ayy benim büyük oğlumunda adı Atilla ve bugün doğumgünü 🙂 oğlumun adaşına sağlıklı güzel bir ömür dilerim. Anne-babasına, ailesine ve vatanına hayırlı evlat olsun inşallah.

  4. blank

    Amin canım.)))Çok teşekkür ederiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.