Kuş sütü nerede?

Bir sofrada herşey varsa, anlatırlarken bir kuş sütü yoktu derler.Ben de o hesap bir kuş sütü yoktu diyorum.))))Sahi..aslında kuşun sütü olmaz değil mi?)))))

Bu sabah resim kursu arkadaşlarımla, Reis Otel’e kahvaltıya gittik. Çok güzel hazırlanmıştı soframız. Tabii ben malumunuz dikkatli yedim ama, yok yoktu inanın.

Kahvaltı güzeldi,güzeldi de, arkadaşlarla sohbet ve bir arada olmak çok daha güzeldi tabi…Birbirimizi daha iyi tanıdık, arkadaşlıklar pekişti.))

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Şimdi bu resimlere iyi bakın, ileride bu şahısları karşınızda ressam olarak görme şansınız çok yüksek.))Haziranın 20 sinde sergimize geldiğinizde, bana hak vereceğinizi biliyorum.Hepsi birbirinden yetenekli arkadaşlarımın.

Maaşallah,demeden geçmeyin lütfen))))

Haydi bakalım şimdiden hepinize iyi hafta sonları diliyorum…

Güzel düşünüp, güzel görün..Bakın o zaman herşey daha güzel olacak..Ve hiç boş kalmayın ..Üretin ,tüketin,gezin ,okuyun,sevin sevilin…Ama boşlukta kalmayın.

Sonra ne olur?…….Boş insanı  şeytan doldurur.)))) Hoşçakalın….

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.