Dikkat Bebek Var….

Sanıyorum bu film vizyona Cuma günü girdi. Malum baş rollerde Cameron Diaz ve Jennifer Lopez ‘de olunca  ve basındada çok yer alınca haydi bugün izlemeye İstinye Parka gidelim dedik.

Ha bu arada geçen defa Can Dostum’a gittiğimizde sinemanın 12 tl olduğunu yazmıştımya,meğer yanılmışım,talebe 16tl,yetişkin 18 tl miş.Vallahi çok pahallı geldi.

N e ise çocuklarımla gittik. Büyük bir merakla beklediğimiz filmi izlemeye başladık. İlk yarı tam bir fiyaskoydu. Sıkıntıdan patladık. Yani puan versem kesin 3ü geçmezdi. Hani yani utanmasam çıkalım diyeceğim. Ne ise 2. Yarı ilk yarıdan biraz iyiydi. Onada puanım 6 gibi olurdu sanırım.

Ya  bu filmin nesini abarttılar anlamadım.5  bayanın hamilelik süreçlerini ve doğumda yaşadıklarını anlatıyordu.Çekilen sıkıntılar bazen komedi şeklinde bazen,hüzünle anlatılıyor.

Birkaç yerinde güldük hepsi o….Sözün kısası ben abartıldığı kadar bulmadım. Hele 18 tl hiç etmez ben ce.

İyi geceler..

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.