ERİL VE DİŞİL DENGEDE…….

Güneşin yüzünü göstermediği,yağmurun yağdığı Sinop’um dan hepinize iyi geceler diliyorum.

Nasılsınız,keyfiniz yerinde mi? Sizin oralarda da yağmur yağıyor mu?Bu sene baharı yaşayamadık gerçekten.. Sanırım kış ve ardındanda hemen yaz gelecek. Ne ise yeterki siz, gönlünüz de baharı yaşayın.))

Değerli okuyucularım.En son okuduğum kitaptan sizlere geniş kapsamlı bahsetmiştim. Şimdi de elimde Yaşam Koçu arkadaşım,Hande Akın’ın tavsiye ettiği Osho’nun kitaplarından biri var. Büyük bir merak ve dikkatle okuyorum.İçinde Cd ‘de var. Kitabı bitirince izleyeceğim.Ama gerçekten harika.Yaşantım, ruhum çok daha mutlu oluyor sanki.Gerçekten diyorum.Bazı yerleri birkaç kez okuyarak hayatıma uygulamaya çalışıyorum. Bazı şeyleri değiştirmek  zaman alacaktır mutlaka,ama imkansız diye birşey yok.Kitabın ismi ‘Beden ve Zihni Dengelemek’.Bitince detaylı anlatacağım sizlere.

Yaşam Koçu Hande Akın’ı,daha öncede web sayfama konuk olmuştu biliyorsunuz. Ara arada e-posta  atar, yaptığı seminerleri haber verir,çalışmalarından haberdar eder.

Bu akşamda e-postamı açtığımda, paylaştığı yazı çok hoşuma gitti.İçinde ki mesajı sizlere de iletmek için yazıyı aynen yayınlıyor,hepinize iyi geceler diliyorum..

Eril & dişil dengede…

Yaklasik iki ay önce bir video izledim. İzlediğim anda ajandama 28 Mayıs Cuma akşamı icin “Ben zamanı”mı  kaydettim.

IS Sanat 20.00 LOS VIVANCOS !!!

7 kisilik (7 uğurlu sayımdır. ) grubun flemenko gösterisini izlemek için büyük bir istek duydum.

Linki izleyince sizin de ayni isteği duyacağınızdan eminim .

Biletler aylar öncesinden tükenmişti. Ama bir şekilde bu gösteriyi izleyecegimi biliyordum.

BİLMEK !

istediğin şeyin olacağına hiç şüphe duymadan inanmak ve bilmek ardından akışa teslim olmak…

İŞte bütün mesele bu. Akışa teslim olurken istedigin şeylere ulaşmak için de hareket etmek…

Bazen kapılar sımsıkı kapalıdır, bazen aşılması gereken duvarlar boyunuzu aşar, bazen adım attığınızda düşeceğiniz kocaman bir çukur vardır… Bazen de sebepsiz yere ataletin pençesine düşmüşsünüzdür.

Biliyorsunuzdur ama, hareket kabiliyetiniz sınırlanıştır…

İşte bu noktada hatırlanması gereken tek şey; ENGELLERİN ZİHİNDE OLDUĞU ve ATALETİN FELAKET olduğudur.

Ben ve sevgili dostum Zeynep, hiç bilet kalmaması engeline takılmadan IS Sanat’in yolunu tuttuk. Kapıda kimle karşılaştım dersiniz… Reklamcılık yıllarımda, ilk müşterilerimden biri olan Is Sanat’in kıymetli yöneticilerinden sevgili Nimet… Yıllar sonra Nimet’le karşılaşmak tesadüf değildi . Nimet, size yardımcı olmaya çalışayım, beni gişenin orada bekleyin dediğinde hiç şaşırmadım.

Bu arada başka bir şekilde; nasil olduysa ! gişede fazla biletler oluştu. Gelemeyen  davetlilerin yerine harika bir yerden showu izlemek üzere biletlerimizi aldık. En başından beri bildiğim gerçekleşti. Muhteşem iki saat geçirdik.

“Ben zamani” yaratmanın ödülünü; sahip olduğumuz gücün farkına vararak bir kez daha aldım.

Erkek bedenindeki zarif dişi enerjinin dansa yanismasını, yumurta topukların, keskin, sert bakışların cazibesini ve eril enejinin fizik bedene yansıyan baklavalarını, hayranlıkla izledik. Bizle birlikte salonu dolduranların tezahüratları grubun tekrar tekrar sahneye çıkmasını sağladı. “Ben zamanı”nda gelen farkındalık ise şu oldu. Erkeğin gücünü göstermesine izin verdiğinizde ruhu dans etmeye başlıyor ve bir kadın olarak erkeğin özgürce dans eden ruhunu görmek kadının ruhunu besliyor. Hanımlar; bırakın erkek gücünü göstersin, bırakın ruhu özgür kalsın… Ortaya çıkan enerji çok besleyici. Erkeğin güç rolünü hem evde, hem işte çalmak, onunla rekabet etmek yerine, kendi dişi enerjimizin zarifliğine, yumusşaklığına, değerine izin verelim.  O zaman; eril ve dişil enerji dengede !

Cinsiyetiniz ne olursa olsun; içinizde var olan eril ve dişil enerjiyi dengede tutmanız dileğiyle…

Koşulsuz sevgim ve birlik bilinciyle…

Iyi seyirler..

http://www.youtube.com/watch?v=mqjq7rOiTiM

http://www.youtube.com/watch?v=wUSekf4NgTg&feature=related

Hande Akın

İletişim & İlişki Uzmanı

Kuantum Terapist

www.handeakin.com

 

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

2 Yorum

  1. blank
    Mustafa Çalışkan

    Çok güzel nilgün hn. Benda Sinop ‘ luyum övünerek söylüyorum. doğduğum yer, çocukluk yıllarımın geçtiği yer. Ayrıca kuantum terapist olmanız bir başka güzel. Bende Kozmik Enerji terapisti, Access Bars uygulayıcıyım. Norbekov ve bir-çok Kişisel gelişimle ilgili seminer ve eğitime katıldım ve yolculuk devam ediyor. Irtibat kurabiliriz. Ekip kurarsanız sinop ‘ta Bars Uygulama yapabilirim.

  2. blank

    Bu konuyla ilgilenen Hande AKIN Hanım.Onunla iletişime geçebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.