Ahhh Hayat Sen Ne Güzelsin….

Merhabalar,merhabalar efendim…Ben geldim..Evde misiniz?))))
Cumartesi gecesi,Diyojen’de konser sonrası yemeğimiz vardı. Artık bu yemek işi bizde gelenekselleşti. Çoğunlukla eşlerimizle birlikte gelip,kurtlarımızı döküyoruz.)))

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank
Diyojen’de bizim hocalarımız çalıyordu,ama biz bize olamadık. Gittiğimizde neredeyse sahne bile kalmamıştı kalabalıktan. Çünkü tur gelmişti. Kalabalık oluşu iyi oldu olmasına da,ama bizim solistlerden sadece 2 arkadaşımız şarkı söyleyebildi.Normalde her solistimiz bu yemeklerde sahne alırdı. İlerleyen saatlerde gördük ki, meğer tur grubunun içinde de Ankara ‘dan bir muziki cemiyetide varmış. İçlerinden bir bayan şarkı söyledi. Sesi aynı Neşe Karaböceğe benziyordu.
Güzel neşeli bir gece geçirdik. Hele eski konservatuvar arkadaşlarımdan Aynur ve Zuhal’in de yemeğimize katılışı beni çok mutlu etti. Eski günleri yâd ettik.)))))Eski Konak Gecelerini su ile sarhoş oluşumuzu.))))))Bu da bir beceridir yani.))))Bazen 3 duble içersin birşey olmaz, bazen 2bardak suyla kafayı bulursun.)))))Sebebide mutluluktur.
Bir ara Türk Kahvesi istedik,gelişi çok farklıydı. Peçeteye sarılmış,fincanları önümüze koyar koymaz tepeden peçeteyi yakıyorlar ve yanma bitince fincan ortaya çıkıyor. Görüntüde, kahvede güzeldi anlayacağınız.
Aramızdan sadece Gonca ve Hülya’nın şarkı söyleme şansı oldu. Diğerleri bir başka yemeğe kaldı artık.Ne ise eğlencemiz çok güzeldi. Şimdi eylüle kadar veda vakti..
Dün yazamadım ,resimleride yükleyememiştim. Çünkü çok sevdiğimiz bir arkadaşlarımıza yemeğe davetliydik. Öğleden sonra onlardaydık. Meğer doğum günüymüş arkadaşımızın hem mangalımızı yaptık, hem pastamızı kestik. Dolu dolu bir gün geçirdik güzel manzara ve sohbet içinde.

blankblankblankblankblankblankblank

Yemeklerde harikaydı..Amaaaa bizim 18 haziranda diyetisyenle randevumuz var. Bakalım ne çıkacak sonuç.Şimdi ben nasıl anlatacağım tüm özel günlerin son 2 haftaya sıkıştığına.(((((Şahitim olurmusunuz…?)))
Ben yemeğeceğim ama, kader utansın..Yemekler birbiri ardına geldi..1 Hafta sürem var. Bu hafta dikkat edersem, belkii son gittiğimden eksik çıkarım.))))
Evet hala tatile giremedim ,şu sergi açılışımızda Perşembe günü bitsin, rahatlayacağım.
Şimdilik sevgiler saygılar herbirinize güzel Sinop’umdan….Kabul ettiniz mi?)))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

3 haftada neler oldu…..

3 hafta olmuş yazmayalı..Çok kötü geçti bu defa. Önce eski konservatuvar arkadaşımız Türkan’ı kaybettik, sonra …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.