Yine Konser & EPEKA TÜRKİYE

Neredeyse her gece konser var. Dün gecede Sinop Üniversitesi’nin, Akademik ve İdari Personel Türk Sanat Müziği Konseri vardı. Şefleri Faruk Tokgöz’dü.Yeni bir koro, daha 2011 Eylül ayında kurulmuş. Bizim korodan Gonca Gülay vardı. İbrahim Öksüz, Gamze Korkmaz’ı da tanıyorum, çok güzel söylediler.

blank

Rektörümüz,Prof. Dr. Recep Bircan’da, son 2 şarkıda koroya katıldı.Valimizde  konuklar arasındaydı.

Konserden sonra dışarı çıktığımızda ,çok güzel bir hava vardı. Rüzgar dinmiş, hava pırıl pırıl,denizde yakamozlar dans ediyordu. Hele birde, renkli ışıklarıyla kuğu gibi süzülen teknelerle çok güzeldi görünüm. Tek sıkıntı yüksek ve ortama uymayan müzik. Tabii zevkler ve renkler tartışılmaz. Ben öyle güzel bir havada tekne turuna çıktıysam, slow bir müzik dinlemek isterim. Ankaralı Turgut’un şarkıları kulağımı tırmalar.Ama diyorumya, zevkler değişiyor.

blank

Bugünde hazırlıklarımız son sürat devam etti. Resmime çerceve yaptırdım, salona götürdüm. 14 Haziran Perşembe günü,saat 16.00 da Kemalettin Sami Paşa Spor Salonunda, Halk Eğitimi Merkezi’nin sergisi açılıyor. Sunuculuğunuda ben yapacağım kısmetse, bekleriz efendim.

Bugün birde yeğenim yeni bir dernek kurdu. Bizlerde üye olduk.Sizlere bu derneği (.EPECA Türkiye) daha sonra detaylı olarak açıklamak istiyorum.Çok çok güzel ve faydalı bir dernek.

blankblank

Şimdilik yazacaklarım bu kadar, çok yorgunum, yarın görüşürüz inşallah. İyi geceler.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.