GÜLHAN & HAKAN (07.07.2012) Sessizliğin Sesi..

Leo Buscaglıa “Sevgi için doğmak” kitabında: Her birimiz tek bir kanadı olan meleğiz ve yalnızca birbirimizi kucaklayarak uçabiliriz. der.

Dale Carnegıe “Dost kazanma ve insanları etkileme sanatı” kitabında Aile hayatımızı daha mutlu yapacak 7 yol u şöyle anlatır:

1-     Birbirinizi dırıltı ile bunaltmayınız.

2-     Hayat arkadaşınıza önem veriniz. Onu olduğu gibi kabul ediniz. Evlilikte başarı yalnızca aranan eşi bulmak değil, aynı zamanda aranılan eş olmaktır.

3-     Kırıcı, aşırı, lüzumsuz tenkitten kaçının, aksi takdirde soluğu mahkemede alırsınız.

4-     Takdir etmeyi ihmal etmeyiniz. Bunu yaparken mutluluğunuzu ona borçlu olduğunuzu söylemeyi de unutmayın.

5-     Küçük dikkatleri ihmal etmeyiniz. Birçok insan küçük dikkatlerin değerini takdir edemez. Küçük bir dikkatsizliğin orman yangınlarına bile sebep olduğunu unutmamalıyız.

6-     Eşinize saygılı olunuz. Eşler başkalarına gösterdiği saygıyı birbirlerinden esirgememelidir. Hepimiz kabalığın sevgiyi öldüren kanserli bir ur olduğunu bildiğimiz halde, nedense kendi yakınlarımızdan çok yabancılara saygı gösteririz.

7-     Tatmin edici cinsel bir hayat, evlilikte birçok problemi ikinci plana atabilmektedir. Bu nedenle abartılmamış sağlıklı cinsel bilgi edininiz.

blankblankblankblankblankblankblank

Merhabalar,

Bu hafta amcamın kızı evlendi..Onu hep ismi ile olduğu kadar yüzü ve huyuyla da kendime çok benzetirim…

Gelin ile damadın her ikisi de Zonguldak’ta üniversitede elektrik elektronik mühendisliği araştırma görevlisi ve doğal olarak aralarındaki elektrikte övgüye değerdi. Ben bu çifte bayıldım.

Sinop’ta Otel Melia Kasımda kına düğünü yaptık, düğünlerimizde muhakkak horon oynanır, kuzenlerde oynadı.

Zonguldak Alaborina restorandaki düğünde ise Gülhan’ın halk oyunları ekibinden arkadaşları bize özel horon oynadılar, damat tarafının ilgisi ve yakınlığından çok memnun kaldık.

Damat Hakan’ı çok sevdik.  Birbirlerine o kadar çok yakışmışlardı ki, bize de Allah ömür boyu  mutlu etsin demek düşüyor.

Bu yazımı sevgili kuzenim Gülhan Ustabaş Kaya ile eşi Hakan Kaya’ya ithaf ederek noktalıyorum. Tüm güzellikler sizin, tüm evli kardeşlerim, kuzenlerimin olsun. Darısı bekarların başına.

SevgileR

 

Gül Ustabaş GENÇ

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

KİTAPLAR VE KÜTÜPHANE….Sessizliğin Sesi

 Sevgili arkadaşlarım; İnanın düzenli yazmak istiyorum ama, bir türlü bilgisayar başına oturamıyorum.. Telefon her işimizi …

4 Yorum

  1. blank

    Teşekkür ederiz.

  2. blank
    Gülhan USTABAŞ KAYA

    Öncelikle çok ama çok teşekkür ederim ablacım. Düğünümde yanımda olup beni hiç yanlız bırakmadın. Güler yüzünle hem eşimi hem de beni o kadar mutlu ettin ki anlatamam. Allah herkese böyle güzel günler nasip etsin inşallah. Bir yola çıktık.İnşallah sonu da hep böyle güzel güzel. olur.

  3. blank

    Canım çiçeğim benim.. Sizleri çok seviyorum. Duana da AMİN diyorum. Hakan’a ve ailesine çok selamlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.