KİTAPLAR VE KÜTÜPHANE….Sessizliğin Sesi

 Sevgili arkadaşlarım;

İnanın düzenli yazmak istiyorum ama, bir türlü bilgisayar başına oturamıyorum.. Telefon her işimizi görür olunca, pc den uzaklaştım ister istemez. Yazı yazmak ta telefondan mümkün olmayınca haliyle hep öteleye öteleye bayağı bir zaman geçirdim..

Biliyorsunuz kitap okumayı çok severim ama benim sevgim ödünç alarak değil o kitabı sahiplenerek oldu hep.. benim bu kitap sevgimi bilen rahmetli Muzaffer İnanır hocam hayattayken; kitaplarını bana vermiş ve şöyle demişti: Kitaplarımı değerini bilen birine vermek istiyorum, o yüzden hepsi senin olsun…aslında daha çok vardı ama okumak için alanlar bir daha getirmedi, demişti..Geçtiğimiz yıl da, İsmail Ulus hocam hayattayken kitaplarının büyük kısmını bana vermişti ve çok mutlu olmuştum..

Kitaplarım böylece hiçbiryere sığmaz oldu.

Bir gün büyük oğlumla sohbet ediyorduk, kitaplarımı ona bırakacağımı, eğer bu kitapları istemezse benim adıma kütüphane açmasını söylemiştim. Sonra ablamın da fikir vermesiyle vazgeçip kendim kütüphane açmaya karar verdim.

Kitaplarım yakınımda olsun istediğim için Sinop’u tercih ettim. Kütüphanesi olmayan okul olup olmadığını araştırırken Çiftlik köyünde yeni açılan Prof.Necmettin Erbakan Lisesinin kütüphanesinin olduğunu ama kitap olmadığını öğrendim.. bu tam da benim aradığım fırsattı. Sn. Valimizi ve Milli Eğitimi ziyaret edip bilgilendirdim.

Adıma kütüphane açabilmem için ortalama 1500 kitap lazım. Ansiklopedi dışında Lise öğrencilerinin yararlanabileceği kitaplarınız varsa bana ulaşabilir, destek olabilirsiniz.. bu beni mutlu eder..

İlgilenenlere adres verebilirim..

Esenlikler ve kitapla dolu günler dileğiyle…

Sinop’tan Sevgiler.

Gül Ustabaş GENÇ

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.