Aksiyon Kameralarına İlgi Arttı!

Doğa sporlarına ilgi duyanların favorisi olan aksiyon kameraları artık çok daha geniş kitleler tarafından da tercih edilmeye başlandı. Özellikle yeni geliştirilen ürün modelleri 4K video kaydı yapabiliyor olması ile çok daha fazla ilgi görmeye başladı. Motosiklet ve bisiklet kullanıcılarından dağcılık aktivitesi ile ilgilenenlere kadar pek çok alanda Gopro aksiyon ürünleri kullanılıyor. Markanın ürün modellerinin dış hava koşullarına karşı yüksek mukavemet özelliği sergilemesi de elbette önemli bir özellik!

Son yıllarda markanın kamera modelleri arasında hem en küçük hem de en hafif olan Hero Session dikkat çeken özelliklerle donatılmış durumda. Klasik aksiyon kamera modellerinden % daha küçük ve % 400 daha hafif olması bu kamera modelinin lokomotif ürünlerden biri olmasını sağladı. Hız tutkunlarının aksiyon kameralar ile ilgili yaşadığı en büyük sorun olan büyük ebatlar da GoPro markasının bu ürünü ile tarihe karıştı.

GoPro Aksiyon Kameralarına İlgi Büyük!

Bu arada sadece tek tuşla kayıt yapabilme özelliğine sahip olan Hero 5 modelinden de söz etmek gerekir. Titreşim engelleme özelliği ile dokunmatik ekran özelliği bu modelin en cazip özellikleri arasında yer alıyor. Aynı zamanda çekilen görüntüleri de konum bilgisi ile birleştirebiliyor olduğunu da unutmamak lazım. Gezi tutkunları yaşadıkları tüm özel ve farklı anların kaydını konum bilgisiyle birlikte paylaşabiliyor.

Aksiyon kameraları ile birlikte kullanılan çeşitli aksesuar modellerinin de yenilendiğinden ve artık daha pratik bir form kazandığından söz edebiliriz. Uzaktan kumanda aksesuarları gibi ürün modellerine de mutlaka göz atılması lazım. Çünkü bu ürünler de hatırı sayılır bir değişimden geçti. Hem aksiyon kameralarına hem de birlikte kullanılabilen çeşitli aksesuarlara göz atmak için MediaMarkt internet sitesi tercih edilebilir.

MediaMarkt web adresinde markanın en yeni ürün çeşitleri makul fiyatlarla beğeniye sunuluyor. Ürünlerin tüm teknik özellikleri hakkında da bilgi verildiği için birbirleri ile kıyaslamanın daha kolay olduğundan söz etmek lazım. Herkes beklentilerine, kullanım şekline, bütçesine uygun olan ürün modellerini kolayca bulabiliyor. Cazip ödeme kolaylıklarının da sunulması dikkatlerden kaçmıyor. Aksiyon tutkunu iseniz siz de mutlaka bu yenilenen ürünlere göz gezdirin. Hayalinizdeki ürün modeli üretilmiş ve sizi bekliyor olabilir.

Hakkımda tansu

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.