Çok Şaşırdım,çoook…

İstanbul’dan günaydın.

Ne kadar uzun zaman oldu sizlere yazmayalı. Özledim ya.. Nasılsınız, neler yapıyorsunuz? Nasıl geçti yazınız?

Benim de iyi geçti sayılır. Bu yaz epey bir yurt içi seyahatlerim oldu. Güzeldi, güzel.

Şimdide 11 gündür İstanbul dayım. Kısmetse önümüzde ki hafta geleceğim. Geldiğimde ilk bir hafta hava çok güzeldi, şimdi de 3 gündür yağışlı insanın içi kararıyor.

Geçtiğimiz perşembe günü gemiyle bir boğaz gezim oldu, çok güzeldi. Gemiyle gezdiğimde herşey çok daha güzel geliyor gözüme. Deniz havası çok güzel, trafikte yok. Balıkçılarda ağ çekiyorlardı. Burada kocaman palamutlar 10tl ye satılıyor. Eşim dedi, Sinop’ta daha ucuzmuş.

blank

blank

blank

Bu hafta İstinye Parka gittim, biraz mağaza dolaştım. Nedir moda, nedir fiyatlar bir bakayım dedim. Aman Allah’ım fiyatlar nasıl el yakıyor anlatamam. Çok şaşırdım,çoook. Ayakkabılar350- 400tl den, çizmeler 750tl den başlayan fiyatlarla satışta.

Ahh size ne diyeceğim, hani kömür sobası kullandığımız zaman, ördüğümüz kazaklar vardı ya, işte onların hepsi moda olmuş. Gördüğümde şaşırdım kaldım. Hepsi ve her modelden görebilirsiniz mağazalarda. Hepsi el örgüsü şeklinde. 80tl ile 700 tl arası değişiyor fiyatları. Eee malum bu sene de doğalgaz ilk kez kullanacağız, bakarsınız ısınamayız da yine başlarız o kazaklardan örüp giymeye, hem baksanıza moda da olmuş.

blank

blank

blank

Eğer hala elinizde de varsa  kimseciklere vermeyin bu kış giyersiniz.

Dün de Özdilek Alışveriş merkezindeydim. Oranın fiyatları daha makul geldi bana. Her kesime hitap edecek ürün vardı. Birde leopar desenler çok moda, iç giyimden, dış giyime kadar herşeyde leopar deseni görmeniz mümkün.

Taba rengi, sarı,toz pembe, toz mavi tonları ve diğer tüm renklerden kazaklar görebilirsiniz. Bence sizler hemen yün alıp örmeye başlayın. Ben öyle yaptım, şu anda kızıma kazak örüyorum.

İstanbul izlenimlerim böyle şimdilik.

Bugün cumartesi hepinize gönlünüzce bir hafta sonu diliyorum. Kendinize iyi bakın, hoşçakalın. İstanbul’dan sevgiler.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.