İçimden yazmak gelmiyor…

Bilmiyorum ne oldu bana içimden günlerdir yazmak gelmediği gibi,pc’yide açmak gelmiyor. Yapmak istediğim sadece kitap okumak. Bu arada hava muhalefetinden dolayı dikiş dikmekte istesem, ama bir aksilik, hep makineye birşey oluyor. 50 yıldır tıkır tıkır çalışan dikiş makinesi bugün malesef çalışmadı. Artık tamirciside yok bilmiyorum ne olacak.Ne ise sağlık olsun diyeyim.İnsanlar gidiyor, makine çalışmasa ne olur..

sinop sahillerisinopsinop

Bu arada yeni fotoğraf makinam geldi. Sony DSC-T110 pembe renkli 16.1 magapiksel,dokunmatik. Bugün biraz resim çektim ama daha tanıma aşamasındayım.Şimdilik  panoromik çekimini çok beğendim.

Birde çok ufak,sigara paketinden daha ince.Avuç içi kadar birşey.Bu 10 yılda 6. Fotoğraf makinam, umarım bunu uzun süre kullanırım. Artık daha dikkatli olsam fena olmaz.)))Her geçen gün yeni modeller ve gelişmiş foroğraf makinaları çıktıkça elinizdeki model geride kalıyor.Ama Canon makinama su kaçmasaydı, çok memnundum ondan.Yarın Samsun’da ki servisle konuşacağım, eğer çok pahallı değilse tamire yollayabilirim.Bundan 3 önceki Samsung makinamında pili gitmiş. Sinop’tan bir fotoğrafçı ben sipariş vereyim dedi, ne kadar dedim,89tl dedi. Düşüneyim dedim. Sonra  10 tl ye internetten 2 tane sipariş verdik, gelmesini bekliyorum.

Bu fotoğraf makinamıda internetten aldım 2. Günü elimdeydi.İşte görüyorsunuz teknolojiyi.

Bugün yağmur uyarısı vardı Sinop’ta yine. Ama merkez de hala yağmadı. Köyden arkadaşım aradı,burada gök gürültüsü ,şimşek,yağmur gözgözü görmüyor dedi.15 gündür hava böyle.Geçen sene haziran ayı böyleydi, bu sene temmuz. Allah hayır etsin….

Şimdilik iyi geceler..

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

3 Yorum

  1. blank

    bugun içindeki sıkıntıyı anlıyorum. hepımız uzgun ve sıkıntılıydık.zaaman zaman aglasakda yınede dık durmaya metın olmaya çalıştık.annem işallah kolay atlatır bu acıyı.

  2. blank

    Hepimiz çok üzüldük.((((

  3. blank
    uzaklardaki arkadasin

    bende cok uzgunum bu sel olayina.
    lutfen yaz canim ben senin haberlerinle bu sayfaya giriyor seninle vede Sinop halkiyla kucaklasiyorum !!
    birde su Suriye ile Turkiye gerginligi korkutuyor.. Allahim yardim etsin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.