Kusura Bakmayın!!!!!

Hergün sabah denize gidip 1 saat yüzüş, akşam da 1 saat yürüyüş…Off dedim artık hava bozsada biraz dinlensem. Ama maksadım sadece birkaç gündü.(((

Nerden bileyim duamın hemen kabul olup, üstelik fazlasıyla bana döneceğini.)))

Aslında düşünmem lazımdı,çok şükür ne istesem veriyor,biliyor kendisini ne çok sevdiğimi.

Dedim ki şimdi hava bozdu,bol bol dinlenir kitap okurum, yağlı boya tabloma devam ederim diye düşünüyordum ama,şimdi de dikiş dikmek çıktı.)))Allah’ım yarabbim, ben durup durup iş çıkarıyorum kendime.)))Pekde güzel oldu ama,görseniz Cemil İpekçi’mi dikti dersiniz.)))))

Bugün bitti en nihayet, hemen diğer kumaşı aldım, kalıp çıkardım…Sonra Nilgün sen delimisin dedim.Yani hiç kıyafetim kalmadı da bu serin havaları evde dikiş dikerek geçireceksin.(((Vaz geçtim biçmedim. Bir hafta ara vereyim dedim.

Bugün deniz yok diye düşünüyordum, hatta Kabotoj Bayramıda kutlanmaz diye geçiyordu aklımdan, sonra eşim haydi denize çıkalım tekneyle dedi. Saat 17.00 de çıktık. Bak dedim kendi kendime hava bozuk diye bayramda iptal edilmiş.  Bizde balık tuttuk, kitap okudum baktım,sıcaktan yandım, atladım denize. Su nasıl sıcak anlatamam , bu sezon girdiğim denizlerin 2. Sıcak olanıydı. Epey yüzdüm eşim balık tutarken.Döndüğümüz de,saat 20.00 olmuştu. Meğer bu arada bayramda kutlanmış. Halbuki fark etseydim, denizden izlerdik. Ne ise kısmet değilmiş. Eve geldim koşa koşa, balıkları kızarttım,duş aldım giyindim aceleyle, maksadım  Atatürk Anıtı önündeki, Konservatuvarın, müzik şölenine yetişmek..Tam makyaj yapıyorum ..Aa o da ne yağmur,şimşek…Ooooo hava değişmiş yine. Ne ise iyi oldu günlüğümü yazma fırsatım oldu. Bu sıralar giremedim nete.

sinopsinopblanksinopsinopsinopsinopsinop dalgakıran içi

Eeee siz ne yaptınız? Nasıl geçiyor yazınız?Havalar ramazanda böyle olsada rahat rahat oruçumuzu tutsak.)))Bazıları kızıyordur bana eminim.)))Tamam yaaw..Yağışlı olmasın ama,çokta sıcak olmasın.

Bu arada şu anda 4 kitap okuyorum.((İlk kez 4dü bir araya geldi.Aslında birini okumuştum ,ama tekrar okumak istedim,günlük hayatda uygulamak öyle kolay olmuyor,tekrarlamak gerekiyor. 2. Defa bitirdiğimde size bahsedeceğim konusundan.’Beden İle Zihni Dengelemek’, ‘Korku’,ikiside Osho’nun kitabı. Çok güzel.Bu arada Küçük Mucizeler Dükkanı’nı  ve elimde bitmek üzere olan,’Ufak Şeyleri Dert Etmeyin’ var.

Tek tek okurdum bu sefer böyle bir araya geldi. Ne ise havalar böyle giderse bir düzene koyacağım yaşantımı.)))

Bu gün çok güzel Sinop fotoğrafları çektim. Bakın bakında içiniz açılsınn)))

Haydi iyi geceler. Yarın pazartesiiii….Haftanın ilk iş günü Pazartesi sendromu yaşamayın sakın, günler , haftalar,aylar okadar çabuk geçiyor ki..Düşünün 2012 nin yarısı gitti bile…Vay bee….

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.