Etkinlikler…..

Kaç saattir bilgisayardayım. İnanın günlük yazmam gerekmese , şu sıralar bilgisayarı açmayacağım.Sıcaktan mıdır,oruçtan mıdır neden bilmiyorum, pc ‘de vakit geçirmek, çok zor geliyor bana.Ama açıncada işim bitmiyor. Günlükleri yaz düzenle ,köşe yazarlarımdan gelen yazıları koy,resimleri ayarla, resimleri küçült, videoları küçült yükle,  kolay iş değil.Ve ben saat 10.30dan beri pc başındayım halada yüklemelerim bitmedi.

Ne ise gülünü seven dikenine katlanır. Sizlerle günlüğümü paylaşmak hoşuma gidiyor.)))

Dün akaşam yine yürüyüş öncesi Sinop Belediyesi’nin ramazan etkinliklerindeydik. Yıldıray Küçüğün hazırladığı dans gösterileriyle açıldı. Süpriz olarakta,Yol Manzaraları veya Bam Teli’nden tanıdığımız Tayfun Talipoğlu bir şiirle bizlere merhaba dedi ilk başta. Esas program bu akşam. Hem Belediye Başkanı Baki Ergül’le söyleşi yaapacak, hem şiir okuyacakmış.Birde iftar yemeği var bu akşam. Hatta söyleşi aralarında birde T.S.M olacak ve Gonca Gülay’da şarkılarla eşlik edecekmiş. Bu akşam kaçmaz.)))Biraz yürüyüşümüz geçikiyor ama  neyse.)))


Yıldıray Küçük Dans Grubu ile ncabaci
Haftayada hangi gece henüz bilmiyorum, bende birkaç şiirimle etkinliklere renk katacağım.Beklerim efendim. Masalda okumamı istediler ama, çocukların dikkatini 7-10 dakika gibi toplayabilirmiyim bilmiyorum. Sonra hangi masalı severler, nedir onların ilgisini çeken, karar veremedim.))))Sizin çocuklarınız hangi masalı dinlemekten hoşlanıyorlar, bana fikir versenize?

Dün akşam dans gösterisinden sonra ,Marmara Üniversitesi Mizah Grubunun skeçleri oldu. Çok güzeldi yaaa, yürüyüş yapmadık seyrettik vallahi. Çocuklar içinde olsa, biz yetişkinlerde beğeniyle izledik.))

tayfun talipoğlumarmara üniversitesi mizah grubusinop engelsiz yaşam merkeziblank

Bence gecenin bombası,Engelsiz Yaşam Merkezinin gösterisi oldu yine. Gerçekten yine çok etkilendim, müthişti. Bakın videoyu yükledim muhakkak izleyin, harukulade bir gösteri. Emeği geçen herkesi kutluyorum.Videonun ilk girişinde görüntü karmaşası var ama sonra hemen düzeliyor.

engelsiz yaşam merkezi ile  ncabaci
Daha sonra genç bir bey çıktı,ismini şu an hatırlayamıyorum, saz heyetiyle birlikte, ilahi türü şarkılar söyledi ve daha sonrada 3 sazende çıkacaktı müzik eşliğinde ama biz ayrıldık.

Hava sıcak mı sıcak. Hele dün akşam inanmayacaksınız   belki ama, ne oldu anlatayım size.. Yağmur yağmaya başladı,biz yürüyüş yaparken. Yollarda ki direklerin ışıklarına baktığımızda sicim gibi yağmur yağıyor, ama yere düşmüyordu.Hiç ıslanmadık. Sanırım yere düşene kadar buhar olup uçtu. Fakat öyle bunaltıcı bir hava oluştuki o arada, zorlukla nefes aldık.

Sinop Belediyesi, ramazan pideleri için kese kağıdı hazırlamış,artık pideler kağıt torbalarda geliyor eve. Keşke hep kağıt poşet kullansak ne iyi olurdu. Bu arada bugün öğrendim,Bozcaada’da sadece kağıt poşet kullanılıyormuş. Darısı başımıza.
blank

Allah’ım…5,5 saattir pc başındayım,artık yatmak ve kitap okumak istiyorum. Oruçtan ve sıcaktan kafamın çalışmasıda durma noktasında..Şimdilik müsadenizle..

Nerde eski helesalar…

sİNOP’TA RAMAZAN AKŞAMI ile ncabaci

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.