Tayfun Talipoğlu & Ramazan Etkinlikleri….

Öncelikle Türkiye’nin başı sağolsun..((((Güzel bir Pazar günümüzü ,yine karaya çaldılar. Yine yürekler paralandı, yüreklerimize  ateş düştü.Hakkari’de  8 şehit verdik haberiyle uyandık güne. Hep aynı cümle ‘başımız sağ olsun’. Ama olmuyor, o şehit ailelerinin yanan yürekleri, o anaların, eşlerin  yüreğine düşen ateş,çocuklarının öksüz kalışını düşündükçe , başımız sağ olsun lafı çok hafif kalıyor yanında.((((((Allah sabırlık versin tüm geride kalanlarına. Şehitlerimizin de mekanı cennet olsun.Ve ülkemizde,  dünyamızda barışçıl çözümler bir an önce gerçekleşsin, huzur gelsin.

Güne nasıl başlayacağımızı bilmediğimizden, gecemizi güzel kapatmıştık. Biliyorsunuz dün akşam Sinop Belediyesi’nin hazırladığı Ramazan Etkinlikleri çerçevesinde,önce iftar yemeği,ardından Tayfun Talipoğlu’nun belediye başkanı Baki Ergül’le söyleşisi vardı. Bu söyleşiyi Tayfun Talipoğlu şiir ve şarkılarıyla,Gonca Gülay’da T.S.M. nin eşsiz nağmeleriyle süsledi. Tabii bu güzel koristlere Sinop Belediye Konservatuvarı T.S.M. bölümüm hocalarımız enstüramanlarıyla eşlik etti.Herşey çok güzel oldu. Tayfun Talipoğlu’nu şiirleriyle tanırdık ama,bu sefer şarkıda da çok iyi olduğunu gösterdi bizlere.


sende basını alıp gıtme ne olur ile ncabaci

telgrafın tellerine -ve tayfun talipoğlu siiri ile ncabaci

Başkan Ergül, Sinop’ta 3 miladi devrim olduğunu bunun 1. İmar planı, 2.Su arıtma,3. Olarakta kanalizasyon da yaptıkları yatırımlarla gerçekleştiğini anlattı.

Bu arada termik santral ve nükleerle ilgili görüşlerinide açıkladı. Bu düşüncelerini videoya aldım. Termik santrale karşı olduğunu, nükleere karşı olmadığını ,fakat Sinop’ta yapılmasını istemediğini anlattı bizlere.


Sinop Bld. Baş. termik santralle ilgili görüşleri ile ncabaci

Sinop Bld. Baş… Nükleer santralle ilgili görüşü ile ncabaci
3 Agustos ,Tayfun Talipoğlu’nun doğum günüymüş, 1 gün ertelemeyle dün akşam kutladılar sahnede. Bu arada 50 yaşına girmiş.)))

tayfun talipoğlu'nun doğum günütayfun talipoğlumarmara üniversitesi mizah grubunilgun cabacı-tayfun talipoğlu-gonca gülay

Gonca Gülay arkadaşımızda tüm zarifliği ve kibarlığıyla sahnede bu ikilinin yanında yerini alıp, ara arar söylediği şarkılarla bize keyifli zaman geçirtti.


sevmekten kım usanır-gonca gülay ile  ncabaci

veda busesı-gonca ile ncabaci
Başkan dinleyicilerden de soru ve şikayet aldı. Ama çok ciddi şikayetler gelmedi.Doğal gazın 2013 sonu gibi şehrimize gelebileceğini söyledi.Yolları asfaltlamaya devam edeceklermiş.Diğer haberleri yerel basından okuyabilirsiniz.

Gece çok güzeldi, keşke bu sabahta bu güzellik devam etseydi,ne iyi olurdu değil mi?

Offf offf…Bilemeyiz ki yarın ne olacak.Bırakın yarını, yarım saat sonra neler olacağını biliyormuyuz ki..

Hep güzel şeyler dileyelim ve düşünelim.Hem kendimiz ,hem çevremiz için. Allah’ım ülkemizi, biz insanları,sevdiklerimizi koru..Huzurumuzu daim eyle.Sağlığımızı eksik etme vücudumuzdan.

Güne güzel başlayıp güzel bitirelim.Ve sizlere hep güzel günler dileyeyim…

AMİİİİİN..

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.